PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

2/11/10

INVERSIONS A ONTINYENT

INVERSIONS DEL PSOE A ONTINYENT


Els dos plans d’inversió estatals, dels quals són beneficiaris tots els municipis d’Espanya (Pla per a l’estímul de l’economia i l’ocupació i Fons Estatal per a l’ocupació i sostenibilitat local) van començar sent anomenats com a “EL PLAN E”, poc després ja es coneixen com “El Plan Zapatero” i a Ontinyent els socialistes ja parlen directament d’INVERSIONS DEL PSOE A ONTINYENT, quin atreviment!

Caldria recordar-los als socialistes d’Ontinyent que:

1r.- Els dos plans d’inversió s’aproven al govern d’Espanya i es distribueixen a tots els municipis, agafant com a criteri de distribució la població (criteri de distribució plenament encertat i que ja ens agradaria que fóra el que es fixa per a totes les inversions i de totes les administracions), sense que tinga res a veure si el PSOE governa, està a l’oposició o ni existeix. És a dir, els socialistes d’Ontinyent no han mogut ni un sol dit per aconseguir estes inversions. Plans d’inversió que situen a Espanya al capdavant en pistes de pàdel, en camps de futbol amb gespa artificial i altres necessitats que de segur generaran ocupació i sostenibilitat, no??

2n.- Estos plans d’inversió s’aproven al 2008/2009... però al 2010 tot ha canviat, resulta que si abans era la inversió pública la que havia de tirar de l’economia i de l’ocupació, ara és necessari reduir el dèficit generat, entre altres, per estos dos plans. I qui paga eixe excés de despesa? Es decideix girar una derrama a cada militant socialista per a fer front al dèficit?.

Tots sabem on s’ha retallat les despeses: reducció de salaris dels funcionaris, congelació de les pensions, reforma laboral, reforma de les pensions anunciada.... És a dir, si cal buscar als que han pagat aquestes inversions, també les d’Ontinyent, cal que parlem de jubilats, de treballadors, de funcionaris... sembla molt atrevit otorgar-li al PSOE les inversions d’Ontinyent.

I pel que es veu, els socialistes d’Ontinyent volen presentar, com a garantia de la seua capacitat de gestió, les inversions d’estos dos plans estatals. No tenen res millor a oferir?. Si durant aquests 4 anys, amb 9 regidors, 2 amb dedicació exclusiva (assessors de la Diputació de València) l’únic que poden vendre com a èxit són unes inversions que ni han decidit ni gestionat i, en molts casos, de més que dubtosa capacitat per generar ocupació... apanyats anem.

Respecte de les altres inversions, les que voldra atribuir-se el PP, poc a dir, fins ara sols una paraula ho defineix: DES-CONFIANÇA.

Ni PSOE ni PP, cap dels dos partits durant tota la democràcia no han tingut cap pes polític per dur a Ontinyent les inversions que per població i per cap de comarca necessitem i ens mereixem.

Josep Antoni Francés candidat del BLOC a l’alcaldia d'Ontinyent.