PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

3/6/11

LA COALICIÓ COMPROMÍS, APOSTA PER UN GOVERN PLURAL, TRANSPARENT, EFICAÇ I AUSTER

Els col•lectius del BLOC, INICIATIVA-VERDS, integrants de la COALICIÓ COMPROMÍS han estat valorant i analitzant els resultats electorals a Ontinyent, així com l’escenari que els mateixos obrin per a la governabilitat de la ciutat.

Hi ha una proposta consensuada , que ahir nit va estar ratificada per l’assemblea local del BLOC, proposta que la COALICIÓ presentarà els propers dies tant a organitzacions socioeconòmiques de la ciutat, com associacions veïnals i socials. Tan mateix s’ha previst convocar per primera vegada una assemblea d’electors, on tots aquells electors de la coalició que prèviament s’inscriguin al cens que s’obrirà al blog http://ontinyenttefutur.blogspot.com/, podran participar i opinar. En definitiva una proposta que vol obrir un debat i una reflexió al sí de la ciutadania i que finalment tindrà que ser aprovada per la COALICIÓ COMPROMÍS a l’assemblea conjunta del col•lectius del BLOC, INICIATIVA-VERDS prevista per al divendres 10 de juny.

L’aposta de COMPROMIS parteix d’un principi bàsic:

Els resultats electorals signifiquen el fi d’una etapa, el fi de la majora absoluta del PP. L’egocentrisme, la manipulació informativa, la prepotència i la crispació son, afortunadament, part del passat.

Som conscients dels reptes que té Ontinyent i per això entenem que la propera legislatura ha de treballar els consensos, tant entre els partits representats a l’ajuntament com entre este i la ciutadania.

LA NOSTA APOSTA NI ÉS, NI SERÀ UN ACORD AMB EL PP.

La nostra aposta és treballar per un Govern Plural (on a la Junta de Govern estiguen presents PP-PSOE-COMPROMIS-EU, Auster (Reducció del cost dels regidors llibertats i personal de confiança), Eficaç (volem una alcaldia que delegue i coordine, no una alcaldia que ho controla i paralitza tot), Transparent (amb una participació ciutadana real i un Ajuntament que comunica i no manipula).

Amb aquest GOVERN PLURAL, AUSTER, EFICAÇ i TRANSPARENT estem disposats a assumir qualsevol responsabilitat. Aquest govern necessita de la generositat de tots els grups municipals per poder fer-se realitat. Es juguem molt i és hora de pensar més amb l’interès general i menys amb l’interès partidista. COMPROMÍS ja ha donat el primer pas.

Aquesta nova etapa política a Ontinyent, passa necessàriament per un canvi de formes i d’actituds. Si el partit majoritari (PP) vol formar part d’aquesta nova etapa, treballar pel futur d’Ontinyent i no quedar-se amb la crispació del passat, és imprescindible una autocrítica que encara no ha fet, i un canvi de persones que puguen obrir punts d’encontre amb la resta de grups polítics.

Ontinyent, 3 de juny de 2011.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

M'alegra vore en mayuscules que ni es ni será un pacte amb el pp. GRACIES !!

Anònim ha dit...

Digueu que no és ni serà un acord amb el PP, i en la següent línia digueu que aneu voleu incloure al PP en el govern que proposeu? Això no es un pacte amb ells?

Expliqueu-m'ho perquè no ho entenc, sincerament.

Anònim ha dit...

Espere, per favor, que no es pacte amb el PP, d'igual manera que es va fer fa dos legislatures, per què em sentiria molt decebut d'haver votat a Compromís i el poble els castigaria com els va passar les eleccions passades...fem les coses amb coherència, donem el suport al Rodriguez i que governe l'esquerra a l'ajuntament d'ontinyent juntament amb el consens de la resta de forces polítiques. No tirem enrere, és una oportunitat de crèixer!

Anònim ha dit...

qui confon o vol confondre un pacte COMPROMIS-PP, amb la proposta d'un govern plural que es fa i qui sols enten que l'única opció de compromís es votar alcalde socialista, ¿podeu explicar-me perque voteu compromís i no PSOE?, es que sincerament no ho entenc. Segur que votant PSOE estarieu mes còmodes.

Mime ha dit...

Bé, ha arribat el vostre gran moment, el de la responsabilitat, és el futur pròxim d'Ontinyent el que decidiu. Per començar a negociar, la vostra proposta govern plural, auster, eficaç i transparent em sembla impecable. És la millor manera de prescindir de sentimentalismes a què nacionalistes i verds es mostren tan propensos. El meu parer és que este no és el moment de les ideologies polítiques a l'ús.
Vos deixe este enllaç http://ontinyentglobal.blogspot.com/2011/06/en-ontinyent-nadie-ha-ganado-y-todos.html
on faig un discret anàlisi de la situació. Ànim i gràcies

XinoXano ha dit...

PP i PSOE són el mateix,
però Lina i Filiberto no

jejeje

Joanet ha dit...

el compromis no te que sentarse en una comissió de govern junt a la mala gent del PP que tenim a Ontinyent.El company Pana va dir en campanya que el PP no esta en el seu pensament per a fer govern, ara en trobe enganyat per aquesta persona que ja comença a dir unes coses i despres fa altres.
MALAMENT Pana aixina no anem

Anònim ha dit...

Espere que el merder eixe de l'escó que balla entre PSPV i Compromís s'arregle i acabe bé. El PP no pot governar, perque té menys suport que en 2003 y en 2007... si els ciutadans hem evitat el bipartidisme, evitant votar PSOE i PP, es per a que vostés, els que ara per ara sou els minoritaris, Compromís i EU tingueu una tasca de control al nostre govern que al estar en minoria actuarà respectant més als ciutadans ja que vostés tenen la clau del govern i perque no també el govern. Com les forces progressistes tenen la majoria, el PSPV haurà dassolir l'alcaldia, i vostés vetlaran per a que tot estiga bé, i és així quan es guanyareu l'apreci del poble i anirem trencant el bipartidisme. No loi pegueu més voltes... si no recolzeu al PSPV, guanyarà el PPCV. No m'agradaria que el Compromís de les corts valencianes no pactara amb les forces progressistes quan el PPCV perga la majoria al País Valencià.

Anònim ha dit...

El PSOE proposa el mateix que Compromís, un govern de concentració, ells si que poden sentarse amb el PP?¿

Anònim ha dit...

El Psoe a perdut 2 regidors i uns 600 vots, no té gent amb experiencia i un govern amb ells és un govern dèbil, per això també vol que entre el PP. EU no vol governar... per a mi és tracta de tindre poca vocació de govern i un poc cobard davant dels problemes que tenim al poble, ha de ser tota la responsabil·litat per a Compromís?

La gent que ens critica tant, per a que ens va votar?, no volien donar-vos un marge de confiança?, volien que pactaren directament amb EUi PSOE?, per què no van votar a una d'aquestes dues opcions?

Estem sen víctimes de les campanyes de pressió que s'han llançat des del PP i del PSOE, amb Telelina i TeleJorge que també en té... ains quina poca vergonya!!

Anònim ha dit...

De pressió res... Enric Morera ha dit que els pactes han de ser progressites i coherents per al poble i un govern de concentració no és la solució amb el PP, màxim crispador al poble. Que no veieu que esteu quedant mal? La gent no entén perque no es signa un pacte i tots miren mal a Compromís, i el que es pijor, els seus votants... una de les raons pels quals el compromís autonòmic a ontinyent té més vots que el local.

Anònim ha dit...

Sóc votant de Compromís, i la veritat es que esperava que haguereu negociat amb els socialistes un programa seriós de govern per a 4 anys, assumint regidories i formant part del govern. Aquesta imatge de incertesa que esteu donant no m'agrada, la veritat.

manel ha dit...

En tot aixó que ara estem vivin es la rao del que som del mesinfot.
ja esta be homens i dones, fem una cosa valida i bona, confeccionan eixe govern local progresiste de futur i que dona esperança a tot hom.
cal ser valens i si no per a que o per q es presenteu a les aleccions ?

Anònim ha dit...

La mateixa proposta que ha fet pública Compromís la te el PSOE. Què passa que el PSOE no a traït ningú o que???? Fem una reflexió personal i no creem crispació on no hi ha. Deixem treballar a aquells en qui hem dipositat la confiança i fins que hi haja una proposta clara i consensuada no parlem foradat. Anim

Anònim ha dit...

He escoltat que Compromís vol donar l'alcaldia d'Ontinyent al PP a canvi de que el PP la done a Compromís a l'Olleria.

Sereu capaços de vendre Ontinyent a la dreta per a satisfer al vostre secretari comarcal?

Vull pensar que es tracta d'un malson d'algú, però la veritat es que em crea molta inquietud.

Anònim ha dit...

Quan el PSOE es queda sense arguments, la seua màxima es insultsar i dir que el Bloc es de dretes. Oblidant-se dels Gal, Filesa, Malesa, Roldan, Etts, Amadeu Fabregat de Canal9, Decretazo, Marginació del valencià... De que van esta gent?
L'esquerra és Compromis i no la semidreta del PSOE

Anònim ha dit...

Me sembla molt be lo que esta fent els del Bloc, netajar els parasits de la politica com Filiberto, Jorge Rodriguez i la Torro. Son una panda del malfaeeners, que sen busquen faena.

Anònim ha dit...

Un poc d'humilitat... per alguna cosa el Compromís d'Enric Morera i Mònica Oltra té més vots que el Compromís d'Ontinyent... cosa que no pasa a la gran majoria dels pobles, on la candidatura municipal té més vots que la autonòmica... El PSPV d'Ontinyent al igual que el PP deixen molt que desitjar... pero els de Compromís i alguns maleducats que hi ha a la llista insultant a les xarxes socials a gent daltres partits també són de vergonya, per no parlar-ne del candidat de Compromís... HUMILITAT I PENDRE DECICIONS QUE PER AIXÒ ELS HEM VOTAT... tant costa un pacte com en Vila-real?? Perque monteu este circ qe no va a cap lloc?

Anònim ha dit...

El últim anonim, ens has votat, ja ja ja, ens dius maleducats , ja ja ja. Xe què bo!!

És PSOE no PSPV, socialistos. Crec que hauriem de fer con en els blogs del psoe, filtrar les intervencions... a no, que això ens faria de dretes i traidors, però a ells no clar...

Massa interessos veig jo per ací, tant dels peperos com del socialistos, vaig contan tots els que ens diuen que ens han votat i compte ja 8 regidors, a este pas el dia 2 de juliol tenim majoria absoluta....

6 de juny de 2011 21:54