PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

9/6/11

UN GOVERN DE TOTS I TOTES, text íntegre de la proposta que el PSOE ens ha passat, dins de la seua proposta global “del govern del canvi”.-

UN GOVERN DE TOTS I TOTES, es el text íntegre de la proposta que el PSOE ens ha passat, dins de la seua proposta global “del govern del canvi”.-
 
 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Dieu que el PSOE també vol sentar-se a governar amb el PP, ara si que no entenc res. CAL UN GOVERN D'ESQUERRES I PROU.

Anònim ha dit...

No puc vore el text

Anònim ha dit...

Voti Compromís i ho tinc clar, si el meu vot va a parar a un altre partit sigui el que sigui, les properes eleccions no votaré a Compromís.

Anònim ha dit...

Carta a l’atenció de les forces d’esquerra d’Ontinyent.

Aquesta campanya electoral ha estat marcada per una mobilització sense precedents en Ontinyent en resposta a la mala gestió d’aquest govern. La població ha eixit al carrer i ha mostrat la seua disconformitat i les seues expectatives de canvi i molta d’eixa gent, per no dir la immensa majoria, us ha donat el seu recolzament a les urnes probablement, pensant que un canvi a millor era possible. Tota aquesta gent i més que no ha pogut o no ha volgut eixir al carrer però que estaven essencialment d’acord, ha portat a terme una acció en període electoral amb uns objectius bàsics i comuns: mostrar la seua disconformitat, fer fora el partit del govern i tornar la pluralitat política a Ontinyent entre moltes altres coses.

Aquestos últims dies hem estat observant totes les reaccions que han portat de la mà els resultats electorals i escoltant contínuament les diferents opcions que es contemplen per a conformar el nou govern. Hem sentit totes les possibles combinacions, els motius per els quals cadascú faria què cosa i els beneficis que pot portar a cada partit les diferents estratègies... Som conscients de que molta d’aquesta informació és intencionada, partidista o amb ànim de pressionar sobre una decisió. Però no hem pogut evitar sorprendre’ns quan hem llegit que es planteja la possibilitat seriosa de tornar a investir com a alcalde o alcaldessa a un membre de l’anterior govern.



Sabem que governarien en minoria i que haurien d’ entendre’s amb la resta de forces, sabem que hi hauria millor contacte amb l’administració autonòmica i central (en espera de una més que probable victòria del PP a les generals), que existeixen alguns conflictes latents entre forces d’esquerres i que tots els partits volen posicionar-se de la millor manera possible i no estan dispostos a renunciar a allò que els correspon pels resultats obtinguts. Però, a pesar d’aquests motius que poden parèixer molt convincents a primera vista, no hem d’oblidar una cosa: estarem donant-li força a aquells que ens la llevaven cada dia, censurant, manipulant i dirigint l’opinió pública; banalitzant el discurs polític i practicant l’extrem populisme; prometent mentides com l’hospital, el circuit de museus, el pont de sant Vicent, etc; posant traves a col·lectius com la joventut, els discapacitats i els esportistes d’Ontinyent entre altres. Estem disposats a tornar-los el poder quan ja pareixia haver una esperança de canvi? Estem disposats a renunciar a tot el que hem aconseguit durant aquests últims mesos?

Per tots aquests motius, creiem que, el permetre una reedició del govern contra el que tant hem lluitat, seria una desplantada molt gran cap a tot l’electorat que ha confiat en vosaltres per al canvi. Creiem que parlem en nom de molta gent quan diem que ens haureu defraudat si ho permeteu.
No ens quedarem de braços creuats.

Anònim ha dit...

No em fie ni un pel d'aquesta coalició compromís. No es pot juntar a nacionalistes detans amb nacionalistes d'esquerres. I si, a més , li sumes els verds i iniciativa, el que obtindràs és una força que té por a governar i que tnteja amb la dreta per l'odi als socialistes.