PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

27/1/11

COMPROMÍS PER ONTINYENT, l'aposta del BLOC

Dimecres 26 presentarem la coalició COMPROMÍS PER ONTINYENT, l'aposta del BLOC ONTINYENT que naix de la responsabilitat per consolidar-nos amb la força política que possibilite el canvi polític que Ontinyent necessita.

Ara fa més d’un any, la Coalició Compromís formada pel BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ, INICIATIVA DEL POBLE VALENCIÀ I ELS VERDS-EE apostaren des del valencianisme progressista, l’esquerra moderna i l’ecologisme polític per oferir una alternativa electoral útil, digna i il·lusionant a les ciutadanes i ciutadans del País Valencià.

Esta coalició representa la voluntat d’articular electoralment el tercer espai polític, un espai valencià de progrés per canviar l'actual estat de les coses, per canviar les formes de fer política que ens ha dut a vergonyosos espectacles absolutament allunyats de la nostra manera d’entendre la responsabilitat política. Ens hem unit per a cooperar i sumar generosament. Reconeixent i acceptant les nostres diferències, però esforçant-nos per saber trobar els punts de confluència, la nostra complementarietat i deixant que cadascú aporte allò que el caracteritza.

Avui presentem COMPROMIS PER ONTINYENT, la coalició dels col·lectius locals del BLOC e INICIATIVA/VERDS; que trasllada a l’àmbit local el que ja es una realitat consolidada a nivell de País.

COMPROMÍS PER ONTINYENT naix amb vocació de consolidar una col·laboració estable, més enllà de les properes eleccions de maig del 2011.

¿Perquè compromís?


PER RESPONSABILITAT

La situació a Ontinyent es difícil, tant desde el punt de vista econòmic, com desde el punt de vista democràtic, i de crispació i enfrontament política en temes d’interès general que necessiten de consensos. Estem convençuts que amb la visió egocèntrica de la política que practica l’actual govern municipal, on prima el protagonisme, davant el contingut de les diferents actuacions, Ontinyent ho te mal. Estem convençuts que Ontinyent necessita d’un projecte nou, engrescador, que pose per davant l’interés general, que facilite consensos, un projecte amb COMPROMÍS.

Estem convençuts que l’esforç per entendre’ns, valdrà la pena.

Estem convençuts que COMPROMÍS PER ONTINYENT serà la força decisiva que posibilite el canvi que Ontinyent necessita, per això COMPROMÍS és l’aposta del BLOC, una aposta que naix de la responsabilitat.

Per últim volem fer una crida a la societat d’Ontinyent, per participar de la necessària rebel•lió democràtica que exigeix un moment tan exigent com l'actual, amb una degradació política que ens avergonyeix i amb una crisi econòmica de gran magnitud que genera atur, empobriment i degradació ambiental. Fem una crida a la participació, l´il.lusió i l’acció, a no deixar-se portar pel pessimisme i l’abstenció. Una altra manera de fer política és possible. Entre tots podem demostrar que és possible la unitat en la diversitat, que és fals que tots siguem iguals i que si volem, podem canviar el nostre poble.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Endavant companys queda molt de camí i molta feina però pagarà la pena!!