PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

15/1/11

Morera diu que FERRMED “ha donat una lliçó” i demana la implicació total del govern central per a fer el corredor mediterrani

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes i secretari general del BLOC, Enric Morera, ha participat en l’assemblea de FERRMED. Després de la trobada, el parlamentari valencianista ha assegurat que l’associació impulsora de la iniciativa, “ha donat una autèntica lliçó a tots els governs de com s’han de fer les coses i ara no és el moment de retrets ni de tirar coses en cara, com estan fent PP i PSOE, sinó que és l’hora de fer pinya i treballar per aconseguir un corredor mediterrani”.


El síndic de Compromís, que està a Brussel·les amb la delegació valenciana, ha declarat que el corredor mediterrani “és un objectiu de país, és una iniciativa que ens ha d’unir a tots per la seua importància per a la nostra economia, perquè és una manera de potenciar la nostra indústria i és un instrument útil per a la creació d’ocupació al nostre territori, on no podem oblidar que continuem pel mig milió de desocupats”.

Per tot això, el portaveu de la tercera força política a les Corts Valencianes també ha demanat que s’implique al màxim en este projecte “el govern central, perquè eixe corredor és estratègic i necessari per a potenciar la nostra economia i per a mantenir i crear llocs de treball”.