PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

30/7/10

LA VOSTRA OPINIÓ ES IMPORTANT

Primer que res disculpeu que aquest BLOG no s' actualitze com deuria, amb el sopar del Roure acabem el curs polític i a Setembre ja començarem.


Ara bé, donat que al Setembre comença un curs decisiu que conclourà amb les eleccions municipals de maig del 2011, volem aprofitar aquestes vacances per reflexionar serenament sobre qüestions que al Setembre tindrem que decidir.

Vos animem a que participeu per mig d’aquest BLOG del debat i ens feu aplegar la vostra opinió, sens dubte es important.

Primera qüestió: Com sabeu BLOC-VERDS-INICIATIVA ja fa uns mesos que van tancar l’acord de COMPROMIS per a les properes eleccions autonòmiques. A nivell local hi han contactes, però encara no hi ha una decisió presa.

• Una opció aposta per concórrer a les eleccions soles, com a BLOC, sense marejar. (ara verd, ara no, ara….) Com l’única força valenciana.

• Altra opció aposta per sumar gent al projecte del BLOC un projecte diferent i que cal construir amb mes gent,.. COMPROMIS PER ONTINYENT, on s’integrarien els VERDS (recordeu que a les darreres eleccions van concórrer en solitari) i INICIATIVA.

¿Què opineu al respecte???

Segona qüestió: Cal tancar llistes, o al menys tindre tancat el grup que encapçala la llista. Al BLOC no es que tinguem problemes per fer la llista, de fet i per sort son moltes les persones disposades a estar al grup que encapçalarà la llista i a encapçalar-la.

Es treballen dos opcions per tancar la llista.

• Primera opció: Que el grup de persones disposades a encapçalar la llista i l’executiva pacte una llista; presentant a l’assemblea la proposta de candidatura a ratificar.

• Segona opció: Fer un procés obert i transparent, on totes les persones que vuigen presentar-se per encapçalar el grup davanter de la llista o facen, puguen defendre la seua candidatura i siga l’assemblea la que de forma democràtica decidisca un per un tota la llista de la candidatura.

( mes o menys com o fa el PP, ¿No? LINA-O LINA-O LINA)

Bones vacances i no dubteu en enviar-nos les postres opinions.

BLOC ONTINYENT

14 comentaris:

Anònim ha dit...

POT SER A NIVELL DE PAIS, EL BLOC NO TE MES REMEI QUE BUSCAR COMPROMISOS, ... O ALTRES EXPERIMENTS; JA SABEM QUE LA BARRERA DEL 5% HA CONSOLIDAT EL PP/PSOE.
A ONTINYENT,..NO MAREJEU, EL QUE TENIU QUE CLARIFICAR QUE ES EL BLOC, QUIN PROJECTE TE, UN NOU BLOC,.. PER UN NOU ONTINYENT

Anònim ha dit...

CAL SUMAR, EL COMPROMIS (BLOC-INICIATIVA-VERDS) ES LA MILLOR FORMULA POSSIBLE. CAL SER GENEROSOS, AVUI EL BLOC ENCARA ESTA PRESENT A L'AJUNTAMENT I POT CREURE`S AMB MOLTES POSIBILITATS PER AL 2011,.. PERO DE NO SUMAR, NO ANIREM A CAP LLOC. I POT SER SIGA L´ULTIMA OPORTUNITAT PER SUMAR. NO HO DUBTEU: CAL UN COMPROMIS PER ONTINYENT.-

Anònim ha dit...

BLOC + VERDS + INICIATIVA = COMPROMIS = 2/3 REGIDORS A L'AJUNTAMENT D'ONTINYENT = GOVERN DE PROGRES I ADEU A LINA I AL PP.

BLOC = 1 REGIDOR; VERDS = 0 REGIDORS =
GOVERN PP,....¿VOLEU QUE AGUANTEM AQUESTA SITUACIÓ ALTRES 4 ANYS???.- NO PER FAVOR, OBLIDEU-SE DE MIRAR EL MELIC I MIREU L'INTERES GENERAL. CAL UN COMPROMIS PER ONTINYENT

Anònim ha dit...

Vols dir que amb 2/3 regidors podem fer govern?
A veure si ara el BLOC té la culpa de què mane el PP, té gràcia la cosa.

Anònim ha dit...

Tal vegada deuriem de ser una mica més realistes. En l'actualitat PP i PSOE seran qui obtinga els millors resultats, el que cal propiciar és obtenir el major nombre de vots per consolidar-se com a la tercera força política a la ciutat. No se quines són les vostres espectatives per a les properes el·lecions però crec que obtenir 2/3, la cosa està molt difícil, entenet que EU també es presenta i de forma "apostando al máximo y con todo", un cau de segur. Bloc 1, EU 1, i PP i PSOE??? Eixa és la qüestió..-

A més a més, el nombre de votants es vorà redüit o molt redüit?????
Benefici extra per a PP i PSOE.

Podem pensar en el pitjor dels casos, que PP perd 2, PSOE perd
1.

EU guanya un i ¡¡¡¡BLOC!!! guanya un, l'altre qui el guanya????

Crec que el tema està clar, necessitem als verds, que recordeu es van ja presentar!!! Supossadament ganes entenen!!!!!!

Podríem fer una aposta per a aquesta gent.

Anònim ha dit...

EU no obtindrà cap regidor, és un partit obsolet a Ontinyent i a la resta de l'estat, i, efectivament, els verds ja es van presentar ací i van traure una misèria de vots. Als verds d'Ontinyent igual els dóna pactar amb el PSOE que amb el BLOC, l'únic que volen és col·locar al seu representant sense currar-se la campanya. El valencianisme ja és ecologista, cal sumar esforços i ideologies progressistes, però el Compromís està per damunt de les exigències personals. Avant, Bloc Nacionalista Valencià o Nacional Valencianista! I compte, els socialistes amb Jorge Rodríguez poden ser un perill governant la nostra ciutat en la devacle del PSPV. El Bloc hauria de votar el seu candidat en la investidura a l'Alcaldia

Anònim ha dit...

les quinieles son interessants, però el resultats ja vindran. Ara es tracta de traure el major suport possible i sens dubte amb els verds, amb COMPROMIS els resultats poden ser millors, o no??

Anònim ha dit...

ni verds, ni bloc, l'alternativa al PP local pasa per Jorge Rodriguez i ho sabeu,..¿perque no un Gran COMPROMIS on tota l'esquerra plante cara a la dreta de LINA INSA??

Anònim ha dit...

Quina esquerra es la de Jorge Rodriguez, la que pacta amb el PP que el requisit lingüístic quede fora de la funció pública o la pacte amb el PP per expoliar les caixes valencianes. O be es la que pacta amb el PP a Caixa Ontinyent.
PP-PSOE sou botiflers.
Psoe a Ontinyent recordeu que el BLOC es un projecte valencianista que res te a vorer amb la dreta i esquerra espanyola. Els militants del Bloc decidiràn si van a soles o en cas contrari fan una gran compromis per gestionar l'Ajuntament. Jo abogue per un compromis sense els partits sucursalistes de Madrid (PP-PSOE-IU)

Anònim ha dit...

el pacte amb els verds, es a dir COMPROMIS, es segur que suma vots. Ara be, cal un grup de persones compromeses que donen suport al projecte, un grup cohesionat;.. un pacte sense eixe grup, es a dir cadascu a la seua,..serà un error.

Anònim ha dit...

Trobe que el BLOC sol pot fer moltes coses, com algú ja ha dit, el Bloc ja és ecologista a banda de nacionalista i de progrés, només cal plantejar-se si ens convé el pacte amb el verds i sument en realitat o només es tracta de fum. Res de fronts populars infructuosos que l'únic que pot fer es donar-li l'alcaldia al PSOE com a mal menor i correr el perill de difuminar-se amb ells i que ens passe el mateix que li ha passat a EU, desapareixer. Endavant el Bloc i si no hi ha més remei el comrpomís també.

Anònim ha dit...

Jo crec que ja és l'hora de que el Bloc ocupe el lloc que li toca a la politica valenciana i local. El Bloc és el Bloc i punt, prou de intentar camuflar-se amb altres partits. El Bloc és l'unica forÇa valenciana que tenim els valencians, però tenim que demostrar-ho i creureseu. Vengam el nom del Bloc conforme es i ja esta bé de etiquetes confoses.

Anònim ha dit...

Crec que seria important que el BLOC d'Ontinyent consol·lidara la seua marca. Perquè això genera confiança entre els votants. Aquells partits que cada quatre anys canvien el seu nom per sumar esforços solen generar desconfiança als ciutadans d'a peu.
I pense que el BLOC ja té un cert recorregut en la política local, i el prestigi que li dóna el fet de ser la tercera força política al municipi d'Ontinyent.
No dic que no seria important sumar veus a aquest projecte, però també és cert que s'haurien d'avaluar els pros i els contres que açò suposaria.
Com algú ha dit abans, el BLOC ja és una força política que es preocupa per l'ecologisme (al igual que els Verds). Per tant... què ens aportaria de nou aquest pacte?
Personalment, crec que al BLOC no li beneficia presentar-se amb el nom de "Compromís per Ontinyent" a les properes eleccions...

Anònim ha dit...

Tot i el resultat, és sorprenent que les opinions vagen en contra del mateix, em fa pensar que ha votat molta gent a favor del pacte i tanmateix hi ha molta gent que ha comentat la enquesta animant al BLOC anar sol a les municipals per tal de no marejar la perdiu i que no ha votat. El BLOC ja és ecologista no li cal cap compromís, només s'ha de fer si relament és rentable i hi ha un "compromís" real per part del verds de treball i d'ajuda econòmica proporcional al seu pes en el mateix de cara a afrontar la campanya. Espere que estiguen a l'altessa de les circunstàncies i no siga només una oportunitat aprofintant la vinantesa.