PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

11/3/10

PROJECTES PRIORITARIS - LÍNIES ESTRATÈGIQUES

Aquest projecte no està acabat, tant sols ha començat. Està obert, volem fomentar la participació, les aportacions al mateix.

De les vostres aportacions i el debat de les mateixes, conclourem el  projecte, amb un Decàleg de  Projectes Prioritaris i Línies Estratègiques que seran la base del nostre programa per a les eleccions del 2011.

3 comentaris:

miqUi ha dit...

ONTINYENT: PROJECTE CULTURAL.
Vaig a opinar per primera vegada en aquest blog i espere que em digau coses al respecte, qué em penseu o si soc molt utòpic:

Ontinyent podria encapsalar un projecte cultural més enllà de les programacions culturals bàsiques i normals del dia al dia. (Bé, donem per sentat que la situació actual a la cultura d'Ontinyent no és per a res normal, no?
Es podria realitzar uns festivals de músiques del segle XIX, on Josep Melcior Gomis fora el referent. Ontinyent disposa del compositor espanyol més important del XIX. Perqué no unes jornades musicals i d'estudis annuals d'atenció estatal?
S'hi podria crear un festival de músiques electroacústiques, contemporànies, jornades per a novels compositors, etc..

A més, crec que es podria crear un espai de creació lliure, on els novels productors de música, art i pintura pugueren expossar de manera gratuïta, sens els problemes actuals que imposa els models de gestió cultural.

I com no, recuperar la capitalitat cultural d'Ontinyent rescatant els events per al jovent com el Festivern, El Festiu, etc..
La cultura per al bloc ha d'ésser la cultura lliure. No oblidem que la cultura és economia i riquesa.

Unknown ha dit...

Hem sembla encertada la proposta, crec que una aposta clara deu ser fer d' Ontinyent Capital Cultural,... la línea de propostes que proposes pot ser molt interesant.

miqUi ha dit...

Gràcies Joan:
Crec que seria interessant realitzar actuacions concretes per traure a Ontinyent del dessert cultural en que s'hi troba. Materia, músics i artistes a les comarques centrals hi han molts...
Podrien ser estes, però moltes més: la llista podria ser molt més llarga:

Miquel À. Múrcia i Cambra