PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

23/3/10

PRESENTACIÓ

Davant la díficil situació socioeconòmica d'Ontinyent, estem convençuts que és el moment de concretar un projecte de CIUTAT, que siga el més amplament concensuat. No és moment de repetir propostes aïllades i puntuals, cal un projecte global de ciutat, un projecte il.lusionador, de confiança i de Futur.

Volem encetar aquest procés de reflexió i treball en el que esperem poder comptar amb el militants, simpatitzants i amb els que no ho son, necessitem conèixer l'opinió de molta gent que ni militen ni simpatitzen amb nosaltres, però que tenen molt a dir en el futur d'Ontinyent.

Ara més que mai Ontinyent necessita un projecte polític que pose per davant l'interès general. Estem farts de l'enfrontament estèril PP-PSOE, que fa temps ha  deixat l'interés general en un segón pla i han centrat la seua activitat política en l'interés partidista i personal.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En serio cregueu que l'ajuntament pot fer alguna cosa diferent per eixir d'aquesta?? ho dubte.

Julià Engo i Fresneda ha dit...

Ànim!
Ontinyent es mereix el vostre esforç.

miqUi ha dit...

Per a l'anònim:

l'ajuntament com a mínim hauria de no endeutar-se. Però....ni això fa bé.