PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

11/3/10

PROPOSTES PER LA REGENERACIÓ DEMOCRÀTICA

Democratitzar la vida interna del partits, la gestió municipal, la relació de l'Ajuntament amb la societat civil, una nova participació ciutadana, son reptes que avui tenim plantejats.

Llimitar mandats, primàries, participació de simpatitzants, millorar la comunicació i la transparença, una relació amb la premsa diferent i respectuosa, aquestes propostes i de semblants hem estat escoltant, ara cal concretar.

Esperem les vostres aportacions, per tal de concretar un decàleg de propostes que el BLOC farà seu.

4 comentaris:

joan ha dit...

Crec que s'hauria d'afegir la reivindicació de llistes obertes i/o encetar eixe debat.

COMPROMIS PER ONTINYENT ha dit...

Totalment d'acord, però donat que les llistes obertes no depenen ni d'aquest partit, ni molt menys del col.lectiu local, deuriem centrar-se amb concretar propostes que pugam dure endavant a la propera legislatura.-

Unknown ha dit...

8 ANYS, DOS LEGISLATURES, SON TEMPS SUFICIENT. CALDRIA APOSTAR PER UN MODEL QUE GARANTISCA LA CONTINUA RENOVACIÓ DE PERSONES. LI AGAFE LA PROPOSTA A UN MITJA DE COMUNICACIO LOCAL, ES BONA IDEA.

Unknown ha dit...

D'acord amb la renovació.