PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

11/3/10

JUSTIFICACIÓ

La resposta als reptes que té Ontinyent no és senzilla, però no podem mirar cap altre costat i esperar que altra administració siga la que ens solucione els problemes. L'ajuntament té molt a dir i a fer. El futur d'Ontinyent dependrà en gran mesura de l'acció del govern municipal durant els propers anys i amb eixe convenciment apostem per aquest projecte.

Des del BLOC creiem que a Ontinyent li cal un projecte que marque les línies d'actuació bàsiques, les estratègies i el objectius del municipi; i no propostes aillades, que desde fa mes de 12 anys els partits repetim cada vegada que venen eleccions.

Cal altra forma de fer política i el BLOC es l´única força que la pot fer realitat.

Ontinyent té Futur, però si treballem tots amb la mateixa direcció. Si l'ajuntament no aposta i treballa pel futur d'Ontinyent, no ho farà ningú, ens juguem molt.