PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

11/3/10

SITUACIÓ ACTUAL

3.698 aturats al desembre del 2009 resumeixen perfectament en la situació que ens trobem. Si escoltem la gent del carrer, podem deduir la percepció que tenen: Inquietud pel present i por del futur.

El govern municipal del PP no ha estat capaç de respondre amb cap inciativa novedosa, valenta, engrescadora que promocione la activitat econòmica al municipi. La seua mala gestió econòmica front a l'Ajuntament l'arrastrarem durant la propera legislatura.

La gestió que el govern municipal realitza de la participació ciutadana, de la gestió informativa i de la relació amb la societat civil, és realment preocupant per la degradació democràtica que dia a dia estem veient.

La decepció és el sentiment generalitzat que el govern municipal del Partit Popular provoca a la ciutadania, inclús entre molts dels seus votants.

¿Quin Ontinyent ens espera superada la crisi?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina és la posició del BLOC front al que ha passat en la pujada a l'estació i la tala de 130 pins? És que ningú pensa dir res?

Unknown ha dit...

d’entrada i com es lògic no estem per tales indiscriminades d’arbres, ara bé,.. el cas que ens comentes, encara que jo no tinc massa informació, entenc que hi havia un problema de perillositat i que es una decisió tècnica sense mes. Amb voluntat de dur endavant una repoblació.

No obstant el BLOC no ha pres cap postura, perquè a priori es veia una actuació “normal” de la regidoria, no es veia necessitat, si tu tens alguna proposta, pregue ens la comuniques i ja es raonarà a l’executiva.