PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

23/3/10

EL BLOC PROPOSA UN PACTE LOCAL PER L'ECONOMIA

Ontinyent, 22 de Març de 2.010

a/a Dels Grups Municipals del PP i del PSOE

Que la situació socioeconòmica d’Ontinyent és complicada ho sabem tots, que el marge d’actuació de l’Ajuntament és el que és i que les actuacions per afrontar la situació son difícils, també.

No és el moment ni de buscar culpables, ni de baralles estèrils, és el moment d’aportar i concretar propostes d’actuacions, és moment d’acords i consensos.

Amb eixa voluntat, vos traslladem la proposta d’encetar un diàleg les tres forces polítiques representades a l’Ajuntament i treballar un PACTE LOCAL PER L’ECONOMIA.

Pacte que deuria incloure les dos vessants de la gestió econòmica de l’Ajuntament:

• En clau interna, cal un acord per afrontar el pressupostos del 2010 i 2011. Cal ajustar ingressos i despeses i no traslladar més deute a la propera Corporació. La propera legislatura necessitarà d’actuacions importants en matèria de promoció econòmica i cal sanejar amb urgència els comptes municipals.

• És del tot necessari acordar amb el agents socioeconòmics del nostre poble actuacions concretes per a la promoció econòmica , actuacions que de la mà de la iniciativa privada generen activitat econòmica i amb ella llocs de treball.

o Si es plantegen canvis al Consell Econòmic i Social, estos deurien ser amb consens.

o Si és necessari replantejar la viabilitat de projectes que després d’una dècada continuen sense executar-se, ara és el moment.

Pet tot açò vos proposem encetar d’immediat un procés de diàleg, per tal de vorer les possibilitats reials d’acord; procés que també deuria fixar-se una data llimit per tancar o no el PACTE LOCAL PER L’ECONOMIA.

Amb l’objecte d’avançar en aquesta proposta vos demanem confirmeu o no la vostra participació en aquest procés, abans del 30 de Març.

Esperant aquesta iniciativa de diàleg siga ben rebuda i puga encetar el seu camí, ens acomiadem atentament.

Pepe Pla                                Josep Francés
Regidor BLOC                      Secretari Local

2 comentaris:

Cristina ha dit...

La veritat és que seria genial que totes aquestes propostes es dugueren a terme, però, la gran pregunta és: ¿estarán d'acord les diferents forçes polítiques de portar a terme un pla que suposa concens i estar d'acord en un assumpte? No sé, jo crec que el plats seguiran trencant-se damunts els caps dels supostos culpables. Crec que ningú vol asumir la responsabilitat de reconeixer, planetjar i portar a terme...

Vicent Xavier Vila. ha dit...

La idea és que puguen superar els interesos partidistes i posar per davant l'inetrès general, això és, el d'Ontinyent.
Però et reconec que no serà tasca fàcil.