PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

30/3/10

INAUGUREM SEU, PRESENTEM PROJECTE, ESTEM ACTIUS...

El divendres 26 de Març vam inaugurar la nova seu, així com també vam presentar aquest projecte i el BLOG. Encetem el treball de donar-lo a coneixer, fomentar la participació, arreplegar propostes...

El dilluns 29 ja vam mantindre una primera reunió amb les entitats socieconòmiques d'Ontinyent, per tal de presentar-los el projecte, així com la proposta concreta del PACTE LOCAL PER L'ECONOMIA, amb les aportacions que ens apleguen segur que anem millorant i completant aquest projecte.

Gracies a totes i tots,... i demanar-vos la vostra activa participació: amb propostes, donant a coneixer aquest blog, etc.

3 comentaris:

Vicent Xavier Vila. ha dit...

Enhorabona.

Anònim ha dit...

Estava a tope, va ser molt divertit amb la batucada.

miqUi ha dit...

Heu de pensar-vos seriosament obrir un TWITTER.
El TWITTER del BLOC d'ONTINYENT.
Seria una fòrmula molt senzilla de mantindre una conversa amb tots els que els interessara el bloc d'Ontinyent. És ràpid, instantàni i molt senzill.
el millor del Twitter és la possibilitat de poder contactar directament amb la persona...per exemple jo parle amb el directora de continguts del canal cuatroº.
Ho estava pensant ara mateix i com ací doneu l'oportunitat de poder expressar-nos...

Pq no un TWITTER BLOC ONTINYENT?¿
miquel À. Múrcia