PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

10/4/10

El Pacte Local per l'Economía,.... avança poc a poc

El darrer 29 de Març a la seu del BLOC es vam reunir amb representants de COEVAL (ATEVAL - AHVAL - COMERÇ-IN - COMERCIANTS SANT RAFAEL - ASOC. PROMOTORS) i representant del sindicat CC.OO; l’objectiu clar, informar de la nostra proposta de pacte, així com sol•licitar la seua col•laboració en quant a que ens aportaren les propostes de promoció econòmica que entenen prioritàries.

A hores d’ara, ja podem dir que totes les organitzacions presents a dita reunió ens han fet aplegar les seues propostes, propostes que estem estudiant i treballant; i de les que prompte anirem proposant-vos en aquest blog per conèixer les vostres opinions. Aprofitem per agrair la col.laboració de tots.

Per altra banda, el darrer dijous 8 d’Abril i a proposta del BLO,C es va mantindré la primera reunió amb els representants del PP i del PSOE per avaluar la voluntat d’avançar en la proposta de PACTE que hem llançat. La valoració de la reunió, .. malgrat tot, avancem. S’acordà per part dels tres grups, mantindre una nova reunió a la que es convidarà a participar als representats d’empresaris i sindicats, per tal de tractar la reforma del Consell Econòmic i Social d'Ontinyent, caldrà modificar la composició i sobre tot el seu funcionament. Per al BLOC és important comtar amb un òrgan de participació pública i privada on analitzar, prioritzar i coordinar actuacions de promoció econòmica que puguen generar nova activitat econòmica al nostre poble; si eixe òrgan pot ser o no el CONSELL ECONÒMIC I SOCIAL ho vorem.

1 comentari:

miqUi ha dit...

És curiós que l'acció de govern sembla porta´-la els que esteu a l'oposició, i al contrari...
Sembla molt bona idea aquesta del pacte, per la seua capacitat d'integrar persones i col·lectius diversos de la ciutat en un objectiu comú.
Una bona notícia.
Salutacions des de València.
Miquel À.
http://miqueluxu.blogspot.com
www.miquelangelmurciacambra.tk