PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

26/4/10

EXECUTIVA LOCAL DILLUNS 26 D’ABRIL

A la reunió prevista per al dilluns 26 d’abril, es tractaran entre altres:


UNIVERSITAT DE VALENCIA; Actuacions per garantir el seu manteniment, o el que es el mateix per convertir l’actual extensió en CENTRE UNIVERSITARI.

VALORACIÓ DE PRESENTAR, O NO, AL•LEGACIONS AL PROJECTE D’ENCAUÇAMENT DEL RIU CLARIANO (tram pont vell – pont nou)

CONSELL LOCAL DE LA JOVENTUT D’ONTINYENT; Recolzament per trobar una solució al conflicte.

PACTE LOCAL PER L’ECONOMIA. Davant la No actuació del govern municipal, valorar si convoquem pel nostre compte una nova reunió del PACTE, reunió a la que es convocaria al PP, al PSOE, als representants empresarials i als representants sindicals.

Objectiu pactar el nou model de CONSELL ECONOMIC I SOCIAL i la seua posada en funcionament. Encara que sembla ben poca cosa, cal començar.

PRESSUPOSTOS 2010. Valorar la proposta de pressupostos facilitada pel govern municipal el darrer divendres 23 d’abril.

ESPEREM LES VOSTRES APORTACIONS I COM SEMPRE SI VOLEU PARTICIPAR AL DEBAT DE L’EXECUTIVA TENIU LES PORTES OBERTES. L’EXECUTIVA SERA EL DILLUNS 26 A LES 21,00 HORES, …. (sopar baix braç)