PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

12/5/10

EL PACTE LOCAL PER L'ECONOMIA:... treball de Tots.

Després d’un mes de contactes, i desestimat un acord de pressupostos, pel que fa a les actuacions de promoció econòmica l’únic acord era reunir-se amb els agents socioeconòmics per tal d’acordar un nou model de funcionament i composició del CONSELL ECONOMIC I SOCIAL. Ben poca cosa, i pel moment no ha esta possible.

Malgrat tot, A aquesta iniciativa del BLOC, estan adherint-se partits, empresaris i sindicats. Estem pendents de que tots s'integren, però en tot cas hi ha una acord inicial de treballar pel PACTE.  A partir d’aquest acord el pacte ja no es una proposta del BLOC, sinó una voluntat col·lectiva que anem a treballar.