PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

9/9/10

GRACIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIO

74 votacions a l’enquesta plantejada i 13 comentaris; durant el mes d’agost es per estar satisfet, gracies a totes i tots.

Aquesta setmana encetem el curs polític, durant aquest mes de setembre l’executiva i assemblea del bloc deuran prendre decisions respecte d’acords i respecte de la candidatura. Cap acord es senzill i totes parts deurem fer esforços per presentar un projecte polític al 2011 il•lusionador i amb garanties de traure el millor resultat.



GRACIES I VOS ANIMEM A QUE CONTINUEN PARTICIPANT EN AQUEST BLOG.

1 comentari:

Anònim ha dit...

EL RESULTAT DE L'ENQUESTA ES CLAR, CAL UN COMPROMIS PER ONTINYENT, ESPEREM QUE ESTIGAU A L'ALTURA. TOTS, EL BLOC I TAMBE ELS VERDS. DEIXEU PERSONALISMES I PENSEU EN L'INTERES GENERAL