PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

17/9/10

SIGNATURA DEL PACTE LOCAL PER L'ECONOMIA

PACTE LOCAL PER L’ECONOMIA, UN PRIMER PAS NECESARI PER GARANTIR EL FUTUR

Ja fa més d’un any el BLOC posava damunt la taula per primera vegada la necessitat d’un PACTE LOCAL per una nova política de promoció econòmica. Hem estat  insistents, segur que per a algú molt pesats amb aquesta proposta; per fi sembla que aquesta setmana serà realitat (o almenys en part, esperem que els sindicats es sumen el més aviat possible)

És POSSIBLE i NECESARI un canvi i un nou impuls a les actuacions de promoció econòmica del nostre ajuntament, ho dèiem al juliol del 2009 i ho diem al setembre del 2010. La situació econòmica és especialment difícil a Ontinyent, estem convençuts de que Ontinyent té futur i que junts podem eixir d’aquesta situació, però es necessita que tots treballem amb aquest objectiu, oblidant-se d’interessos partidistes i de personalismes.
Dels contactes amb la resta de grups polítics municipals i amb les organitzacions empresarials i sindicals per treballar aquest possible pacte hem tret dos conclusions:

• Primera i positiva: Bàsicament compartim el diagnosi de la situació i les possibles actuacions que caldria treballar tots junts.

• Segona i negativa: La incomunicació en que vivim els partits polítics, els personalismes i l’interès partidista fa molt difícil fer realitat i posar en marxa un treball col·lectiu per Ontinyent.

El BLOC de la mateixa manera que ha treballat per fer possible aquest pacte, treballarà per a que no quede en paper mullat, no volem un acord per a una foto, volem encetar una nova etapa política on primen els interessos generals per davant del partidistes.
Una nova etapa política, que per al BLOC deu garantir el futur d’Ontinyent, un futur difícil però que junts podrem assegurar. El BLOC està convençut que aquesta nova etapa política necessita de Consens polític i social per definir, concretar i compartir un projecte de ciutat.
 El PACTE LOCAL PER L’ECONOMIA deuria encetar aquest camí. Projecte de ciutat perquè Ontinyent necessita un impuls important, un projecte nou,engrescador, viu, dinàmic, creatiu, innovador. El model de poble que mai hem tingut, que mai hem sigut capaços d’elaborar. Un projecte que no deu ser ni d’un líder polític, ni tan sols d’una formació política. Hauria de ser un projecte transversal i consensuat.
Al BLOC estem convençuts que Ontinyent té capacitats, organitzacions i persones per fer aquest Ontinyent engrescador. Caldrà trobar la capacitat de diàleg, la voluntat d’aparcar els personalismes i la capacitat de ser generosos per donar pas a nova gent.