PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

17/9/10

CEAM SANT RAFEL

CEAM SANT RAFEL

El BLOC d’Ontinyent vol manifestar davant del fet de la posada de la primera pedra del CEAM al barri de Sant Rafel que se’n alegra per una nova inversió per al barri i la ciutat d’Ontinyent, obra tant demandada i necessaria per a la gent major.

No oblidem que aquesta inversió ve donada pels dos plans anticrisi dels partits grans, els mateixos que ens amb portat a ella.

A nosaltres el que ens preocupa no és la posada de la primera pedra en si, és la finalització del projecte i que finalment no passe com lamentablement ha passat amb altres obres que estan teóricament acabades i tanmateix no es poden gaudir d’elles.

Al BLOC ens preocupa que aquestes inversions només apleguen en temps de crisi i no amb la normalitat que hauria de fer-ho tractanse de la dimensió de la nostra ciutat i amb el deute històric que tenim i sembla que mai ens repararan.

1 comentari:

Anònim ha dit...

SEGUR QUE ES UNA OBRA TANT NECESARIA I DEMANDADA, ... MES BE SEMBLA ALTRE POC TRELLAT I MES POLITICA DE BARRI, PERO ESTA CLAR QUE ELS POLITICS AVUI PRIMEN EL VOT AL SENTIT COMU