PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

13/1/11

ASSEMBLEA LOCAL, DIVENDRES 21 DE GENER 2011

Amigues i amics:


Encetem l’any electoral, la recta final del treball realitzat durant els darrers anys. Com ja sabeu ens juguem molt i es del tot necessari la implicació de totes i tots per dur a bon port el nostre projecte.

Ha estat una legislatura difícil per a tots, per als que ja no esteu a la primera línea i per als que hem donat un pas endavant en aquesta nova etapa. Amb mes o menys errors hem anat preparant el partit per a les properes eleccions. Tenim un bon candidat, amb molta il.lusió i ganes de treballar. Tenim un grup de persones implicades diàriament amb el projecte que aporten consistència al mateix, hem tancat un preacord amb Iniciativa/Verds per garantir el millor resultat, ens ha tocat la loteria,.. ; tant sols ens falta carregar les piles i animar a totes i tots a implicar-vos en la propera campanya.

Amb l’objectiu d’informar-vos de primera mà de tot el que envolta al BLOC, aprovar els darrers acords i deixar el partit amb la millor organització per al treball que tenim per davant, vos convoque a l’assemblea local que tindrà lloc el proper

DIVENDRES 21 DE GENER 2.011 (20,30 Hores.- Seu local C/maians, 82-baix)

Proposta Ordre del dia:

• Ratificar acord amb INICIATIVA-VERDS per a les eleccions municipals de maig del 2011.

• Aprovar els primers llocs de la llista per a les eleccions municipals

• Dimissió de l’actual secretari local, Josep Francés (com totes i tots sabeu, cap de llista per a les properes eleccions; per lo que es veu interessant separar els càrrecs, per millorar l’organització)

• Elecció del nou secretari local i en el seu cas de la nova executiva.

• Altres temes no inclosos a l’ordre del dia.

TOTES I TOTS ELS MILITANTS ESTEU CONVOCATS.
SI NO ETS MILITANT, APORTA LES TEUS OPINIONS