PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

28/1/11

PLE 27 GENER 2011, PREGUNTES SENSE RESPOSTA

Valoració del Ple del 27 de gener de 2011,
 
A primera vista i el que cal destacar, és que es tracta d’un Ple ordinari, en el qual es podrà fer preguntes i precs a l'equip de govern, una pràctica poc usual a este equip del PP en general i la senyora Insa en particular, una promesa i compliment que nosaltres instauraren en la propera legislatura.

Uns dels punts més important, serà aquest mateix, el poder fer un grapat de preguntes, que ens fem i es fa la societat ontinyentina, i de segur la resposta de l'equip de govern no ens dirà i aclarirà res de nou, però el nostre deure com a oposició , és denunciar
aquelles coses i assumptes que no estan gens clars. Li preguntem a l'equip del Govern Municipal, encapçalat per Lina Insa, si comparteix la mateixa idea que el Govern Valencià, tots dos del mateix partit, de NO suspendre el projecte de la línia elèctrica pels termes , on desgraciadament van ocórrer els incendis. El Sr., Camps ens va dir que no a les Corts el passat desembre, i el que sabem es que el Govern municipal no va defensar les nostres serres. A més ens agradaria saber com afectarà aquesta línia al paratge natural municipal i si s'han plantejat mesures correctives per a tindre en compte en el futur turisme d'interior de la ciutat. Un altra pregunta sobre medi ambient, és, si estan d'acord amb l'incompliment i les mentides que va fer el President de la Generalitat, amb les mesures URGENTS que s’encetaven el dia desprès dels fatídics incendis, fins 10 en va prometre... i fins ara no han estat encetades ni publicades en cap lloc.
 
Que ens podria dir d'eixe mil.lio d'arbres, de la retirada de fusta de la serra pública, de la millora de les xarxes forestal, de l’accés de l'ajuda a finques particulars...? 
També ens agradaria saber ,en estos temps de crisi si la bona gestió econòmica, en matèria d'obres és omplir la ciutat del "bolardos verds", per cert molt antiestètics, en una ciutat que aspira a ser turística, quants se’n han ficat?, quin preu tenen? i com ha segut la contractació?, hi ha per fer esta despesa estèril? al igual que gastar-se 60.000€ en la adquisició d'una matriu de comunicacions?.
 
Un altre motiu de "bona" gestió , és l'afamada i espectacular pàgina web d'esports, que després de presentarse en societat com “el no va más”, i de gastar-se els diners públics, un any i mig està abandonada i sense cap ús, fem el clic a la pàgina i ens porta a una pàgina en anglès i de gossos, que hi ha i que pensen fer desprès de mal gastar els diners dels contribuents?.... li faig un prec en eixos diners o menys , podria dotar a les instal·lacions esportives municipals; el poliesportiu i els camps de la purissima , uns desfibriladors, una pràctica recomanable per les diferents federacions i que altres ajuntaments, porten a terme de compte de gastar-se els diners en propaganda.
 
Altra pregunta és com solucionem una altra desdiria la pàgina web d'Ontinyent, ara que venim de FITUR en bones expectatives, mala imatge donem quant al entrar en la pàgina per obtindre informació, punxem la bandereta de l’anglès i al lliure “albedrio” ens eixen frases en anglès, castellà i valencià, pensen solucionar-ho?.

Així mateix, quant es punxa la bandereta del valencià, eixen en castellà i valencià, bona imatge de gestió no es dona.

A la Sra. Insa, presidenta de la FUVA, ens agradaria que ens informara per que a dia de hui , no tenim cap noticia del pla de viabilitat sobre la Universitat, si ha deixat de fer les gestions oportunes?, i ara que la setmana que ve la Universitat de València al seu consell de direcció acceptarà l'edifici, perquè no està fent-se el pla de viabilitat?, una eina important en el provenir de l'implantació de la Universitat a Ontinyent.


I per últim, però no menys important, ja que es parlem de diners de tots, a la web de l'Ajuntament i així com al encapçalament dels informatius en TVO, apareix un vídeo "preciós", on ens parla de la bona gestió, els triomfs, en estos últims tres anys i ens anima a continuar junts.

Aquesta publicitat la paga el Partit Popular d'Ontinyent?, si no és així, quin cost ha tingut i el perquè s'ha malgastat estos euros?, en un Ajuntament amb un deute de més de 23 mil.lions d'euros?, no fan cas a les acertades paraules de la Sra. Abad: "tota pedra fa paret..."

Ah i per a quant els pressupostos de l'any 2011? .

1 comentari:

Anònim ha dit...

La senyora Insa hauria de pensar en anarse'n, ja va cap a 20 anys... regenaració democràrica JA!!