PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

20/1/11

SOPAR DIVENDRES 21 DE GENER. ENCETEM LA PRECAMPANYA

Amigues i amics:

(RESERVEU CONTESTANT TELEFONANT AL 606 17 66 95, Vicent X. Vila.)

Per tal de tindre un primer encontre de grup, hem organitzat un sopar per a demà divendres 21 de gener, s'ha quedat a la seu del BLOC (C/ Maians, 82 –baix) a les 21,45 hores, (hora que estimem finalitzarà l’assemblea de militants) per fer-nos una cervesa i després sopar al Bar Maians, davant de la seu.

Encetem l’any electoral, la recta final del treball realitzat durant els darrers anys. Com ja sabeu ens juguem molt i és del tot necessari el compromís de totes i tots per dur a bon port el nostre projecte.

El proper divendres 21 de gener, l’assemblea local del BLOC ratificarà l’acord amb Iniciativa/Verds per tal de concórrer a les properes eleccions com coalició compromís. Així mateix es decidiran els primers llocs de la llista, constituiran comissions de treball, en definitiva encetarem el treball que ens deu garantir uns bons resultats i un millor Ajuntament.

Les comissions de treball, on participaran tant membres del BLOC, INICIATIVA, VERDS com independents son:

COMISSIÓ D’ECONOMIA
COMISSIÓ DE PREMSA, COMUNICACIO I ACTES
COMISSIÓ DE PROGRAMA: Area Social – Area Sostenibilitat i Area Regeneració democràtica.

Per la present vos convidem a participar d’aquest projecte, vos convidem a donar un pas compromès endavant, participant a la comissió que estimeu mes convenient.

T’esperem.
Josep Francès
Candidat a l’alcaldia d’Ontinyent
BLOC ONTINYENT