PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

21/1/11

L’ONTINYENT DE PETER PAN

Lina ha penjat a la web de l’Ajuntament d’Ontinyent un vídeo suposadament per a felicitar als veïns i veïnes l’any 2011, no té cap desperdici, han fet un vídeo “preciós” , hi ha que vore com amb tant poca gestió i pocs éxits que vendre, es pot fer un vídeo tant triomfalista.


“ONTINYENT SONA JA FORA DE LES NOSTRES FRONTERES” “ESTEM CREIXENT JUNTS”… CREIX LA IL•LUSIÓ PER FER GRAN ONTINYENT”….

Sens dubte aquest Ontinyent que ens pinten es més una IL•LUSIÓ que l’Ontinyent real.

L’ Ontinyent real per desgràcia no és l’Ontinyent de Peter Pan que ens volen vendre, el real, és un Ontinyent que ja supera els 4000 aturats, un Ajuntament que ja acumula un deute de més de 23 mil.lions d’euros, un Ajuntament sense pressupost, un govern sense projecte de ciutat,  a una ciutat que necessita urgentment reinventar-se.

El BLOC parteix d’aquesta realitat i aposta per garantir el futur d’Ontinyent, estem convençuts que Ontinyent té futur, però hem de treballar desde la realitat per superar els problemes, els reptes i consensuar un Projecte de Ciutat que aporte il•lusió i esperança als ciutadans d’Ontinyent.

El vídeo acaba felicitant l’any, “un any carregat de molta esperança…” en això si que estan encertats, molta esperança ens cal per a que les coses canvien i sens dubte poden canviar a millor, a un govern sense Lina Insa, això és el millor desig per aquest 2011.