PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

30/6/11

ASSEMBLEES COMPROMIS

Ahir dimarts, celebrarem l’assemblea d’electors, una iniciativa que vol obrir noves vies de participació política. Si be els electors inscrits han estat pocs i la participació reduïda, l’experiència la valorem molt positivament i continuarem treballant en aquesta línea.
 
Varem poder escoltar de primera mà les opinions d’electors, opinions que coincidien en la necessitat de visualitzar un canvi real a l’ajuntament d’Ontinyent i deixar enrere la fosca etapa del PP.
 
Ja per la nit, varem celebrar assemblea conjunta de la coalició, amb participació de militants del BLOC, dels VERDS, d’ INICIATIVA, del BLOC JOVE e independents que han participat a la llista i a la campanya.
 
Per una ampla majoria, amb cap vot en contra i tant sols 3 abstencions, l’assemblea va decidir apostar per un govern, composat pel PSOE i Compromís, amb el suport èxplicit d´EU. Demà DIJOUS, es presentaran aquets acords.

Volem donar les gracies a totes les persones que varem participar a l’assemblea, per l’ample suport i total confiança a la comissió de negociació.

Ànim i compromís.