PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

9/7/11

UNA NOVA FORMA DE FER POLÍTICA, A LA QUE ESTEU CONVIDATS.

Com be deia Josep Francès al ple de constitució del darrer 1 de juliol, després d’escoltar, raonar i debatre, hem pres una decisió, hem decidit implicar-se al 100% al nou govern municipal. No ha estat ni la decisió mes fàcil, ni la políticament mes rentable, però creem que es la millor per a Ontinyent.

en aquesta nova etapa política que s’obri a Ontinyent, COMPROMIS té molt a dir. A més d’implicar-se al 100% al govern municipal (els nostres tres regidors participen tots a la junta de govern, a més d’assumir la 1ª, 3ª i 7ª tinença d’alcaldia), gestionarem les següents àrees

JOSE FRANCÈS.- Coordinador area hisenda i promoció econòmica. Regidor delegat d’hisenda.
PEPE PLA.- Regidor delegat d’educació, esports i joventut.
FRAN QUESADA.- Regidor delegat de Sostenibilitat, aigües, recollida de fem i enllumenament.

Com sempre hem dit, i ara mes que mai, apostem per una nova forma de fer política, per una política de baix cap a dalt; i ara tenim l’oportunitat de posar-ho en pràctica.

Estem organitzant grups de treball de suport als regidors en les seues respectives àrees de gestió. Si voleu participar tant sols teniu que dir-ho.

Igualment volem potenciar l’assembla d’electors, per tal de donar compte i sobre tot d’arreplegar propostes, idees, critiques.

Ara mes que mai necessitem escoltar, vos animem a seguir aquest blog activament, així com registrar-vos al cens d’electors al correu electorscompromisontinyent@gmail.com.