PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

28/10/10

NOTA ACLARATÒRIA ESTAT DE XIMO I MARU I LA NOTÍCIA

Ahir dimecres, vos hem enviat un correu amb l’únic objectiu de traslladar-vos informació de primera mà, de la situació en la que es troben els amics i companys XIMO i MARU, després de que els mitjans de comunicació es feren ressò de l’incident que van tindre als camps de refugiats Saharauis i molts de vosaltres es preocupareu per la seua situació.

Com ja hem dit estant bé, tant sols ha estat un incident, això si dins d’un context d’extrema gravetat com el que està vivint-se als camps de refugiats.

Per suposat no cal ni recordar el nostre suport i solidaritat amb el poble saharià i amb totes les entitats que com "Els amics del poble saharià de la Vall d’Albaida" treballa per millorar el dia a dia del poble Saharià.

En cap cas hem volgut desqualificar al Levante ni el tractament que el mateix ha fet de la noticia, pot ser no s’hem explicat bé i es per això que ja hem demanat disculpes als seus responsables i amb aquest missatge les ratifiquem.


Bloc Ontinyent.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies a Déu que estan bé.