PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

12/10/10

El BLOC davant el projecte POLO LOGISTIC DE LA VALL D’ALBAIDA

• El BLOC vol manifestar el seu total suport al projecte POLO LOGISTIC DE LA VALL D’ALBAIDA. La bona ubicació de la comarca respecte dels ports valencians, respecte dels centres de producció i consum; així com la pròxima obertura de l'A-7 (Alacant-Valencia) fan de la comarca de la Vall d’Albaida un lloc idoni per implantar activitats logístiques. Es una oportunitat que no podem desaprofitar. Recolzem aquesta iniciativa empresarial que ja compta amb un notable suport entre diferents organitzacions empresarials, administracions i agents relacionats amb la Logística. Es comprometem a treballar junt a les diferents administracions i la iniciativa privada per a fer realitat aquest projecte.


• No ens preocupa si el projecte va a Ontinyent o a Agullent; el que ens preocupen son diferents qüestions:

 Que aquest projecte es convertisca en altra promesa electoral (ja estem a 8 mesos d’eleccions) que després queda a l’oblit.

 Que feta una inversió pública per crear sol logístic, no s’implanten noves empreses i no es generen llocs de treball.

 Que un fictici debat respecte de la seua ubicació, afavorisca i prioritze altres projectes similars de comarques veïnes.

• La ubicació deurà ser la que millor garantisca el futur de la inversió, en quant a implantar noves empreses i crear nous llocs de treball (que persones aturades troben feina a Ontinyent o Agullent no creguem que siga digne ni de menció, el que cal procurar es que eixes expectatives es poguen complir i no quede tot en altra baralla del PP/PSOE); i per això es important l’accés ferroviari, l’entrada directa de l’autovia,...Deixem que els tècnics treballen i no creem falses disputes de rivalitat local.

• El projecte Ciutat del Transport, sens dubte es vora beneficiat si el POLO LOGISTIC acaba sent una realitat, donat que serà l’àrea de serveis del mateix; amb independència del lloc definitiu on s’ubique el POLO LOGÍSTIC.

• Al PSOE li recordem que ja HI HA un pacte per l’economia, obert a treballar per a que projectes com aquets puguen ser una realitat. La falsa polèmica creada i les seus declaracions al respecte ens mostren el nerviosisme en el que es troben, el seu interès partidista enfront de l’interès general i la seua manca d’alternativa política.

• Al PP li demanem que no siga aquest projecte altra promesa electoral per l’enfrontament polític.

Tinguem trellat, el POLO LOGISTIC encara es un projecte embrionari, que per a fer-lo realitat necessitarà el treball de tots en la mateixa direcció, pel BLOC no quedarà.


Pepe Pla.- Regidor BLOC Josep Francès.- Candidat BLOC