PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

2/10/10

JOSEP ANTONI FRANCÉS CANDIDAT A LES MUNICIPALS 2011

Amb satisfacció i el compromís de treballar "el 120% per a obtindre els millors resultats electorals per al Bloc" s'ha presentant Josep Francés, el candidat del Bloc a l'alcaldia de l'Ajuntament d'Ontinyent en els pròxims comicis municipals. Una cara coneguda en el partit, no debades actualment és el secretari local de la formació valencianista, que està al nacionalisme des dels 14 anys. Un dels primers reptes que ha anunciat és tancar un acord electoral amb els Verds d'Ontinyent, per tal d'optar a governar el consistori ontinyentí amb una sola llista.


Presentat per l'actual regidor del Bloc a l'Ajuntament d'Ontinyent, Pepe Pla, i arropat pels seus companys de Partit, Josep Francés agraïa la confiança dipositada en ell i anunciava "la creació d'un grup de suport a la candidatura, on esperem que s'integren els Verds, persones independents i d'altres vinculades a diverses organitzacions socials". Està previst que d'ahí eixirà el projecte que es presentarà a la societat i la llista definitiva, en la què Francés espera comptar amb Pepe Pla.

Un projecte que es marcava dues fites importants: aplicar mesures per al desenvolupament econòmic i la regeneració democràtica, però el Bloc vol afegir un tercer objectiu, "regenerar les nostres serres recentment cremades".

Una línia de treball en la què el candidat del Bloc vol imprimir un to d'optimisme, amb l'eslogan 'Ontinyent té futur'.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ANIM JOSEP I ENDAVANT

Anònim ha dit...

Endavant Josep Antoni!!

Unknown ha dit...

ONTINYENT TÉ FUTUR AMB JOSEP ANTONI!!!!

ÀNIMS!!!!

Anònim ha dit...

ESTEM FARTS DEL PP I DEL PSOE. FEU UNA BONA LLISTA, UN BON PROJECTE I ENDAVANT

miqUi ha dit...

Endavant!

Molta sort i ganes de treballar!

Ànim i enhorabona!


Miquel À.