PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

25/10/10

ARTICLE OPINIÓ SOBRE LLIBERATS I RETRIBUCIONS

POLÍTICS LLIBERATS I RETRIBUCIONS. PUBLICAT AL PERIÒDIC EL 23 D'OCTUBRE 2010


Respecte del nou enfrontament “constructiu” del PP/PSOE, esta vegada pels sous que perceben el regidors llibertats, el BLOC, vol manifestar:

1.- Sembla obi que un govern que deu reduir la despesa corrent si o si, per poder ajustar els pressupostos a la situació actual, reducció que comporta sacrificis per a tota la societat, deuria donar exemple i començar per aplicar-se ell mateix una reducció de retribucions, sense que ningú li ho tinga ni que dir ni recordar.

2.- Desconeixem si els regidors del PSOE llibertats per la Diputació de València ja han vist reduïdes les seues retribucions, suposem que si, perquè no tindria cap sentit demanar al contrari i no aplicar-ho un mateix.

3.- Sense entrar en aquesta nota a valorar ni el nombre de llibertats ni la quantia de les seues retribucions, aprofitem aquesta “guerra” per manifestar el que realment ens preocupa:

• Ens preocupa que la política s’haja convertit en una forma de vida, en compte de una dedicació vocacional i temporal, que té que ser retribuïda si hi ha dedicació exclusiva, però que mai haguera tingut que passar a ser una “`professió”.

• Ens preocupa que els “mèrits” per ser alliberat no siguen ni l’eficàcia, ni la capacitat de gestió, sinó mes bé la situació personal i l’obediència al superior.

• Ens preocupa que el polític alliberat, sense cap connexió laboral amb el món real, tinga com principal objectiu el mantindre la seua situació de privilegi,encara que siga a costa de baralles internes i de l’interès general que deuria defendre.

• Ens preocupa en definitiva el descrèdit en el que ha caigut la política i els polítics.

Solucions per regenerar la política hi ha, però cal que el PSOE i el PP o el PP i el PSOE tinguen voluntat, i sembla que no és el cas.

La baralla és continua però l’estatut de privilegiat està a les dues bandes:

Solucions:

1º-Llimitar mandats (la dedicació política seria temporal)

2º-Llistes obertes (s’acabaria amb l’obediència cega i alliberar per criteris diferents a la gestió i eficàcia)

3º-Desaparició de les Diputacions (desapareixerien moltes despeses i molts “assessors” aspirants a viure tota la vida de la política).

Per tot açò el BLOC d’Ontinyent vol fer la seua xicoteta aportació per regenerar la política i tots els membres de la seua llista, començant pel candidat es comprometen a una dedicació màxima de 8 anys en la seua activitat política.

Josep Francès

Cap de llista pel BLOC Col·lectiu d’Ontinyent

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es pot dir més alt, però no més clar, estic totalment d'acord.

Anònim ha dit...

Esperem que el Bloc estiga a l'altessa de les circunstàncies.

Anònim ha dit...

I del verds no sabeu res,...? és important comptar amb ells.