PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

5/11/10

MANIFEST DE SUPORT A JOSEP FRANCÉS

MANIFEST DE SUPORT

Projecte Ontinyent 2015.

ONTINYENT NECESSITA D’UN PROJECTE POLÍTIC OBERT, ENGRESCADOR I DE REGENERACIÓ DEMOCRÀTICA; UN PROJECTE QUE EL BLOC DEU LIDERAR I AL QUE ESTAN CONVIDATS PARTITS POLÍTICS, MOVIMENTS SOCIALS, COL·LECTIUS, I TOTES LES PERSONES INTERESSADES.

La situació socioeconòmica d’Ontinyent és dolenta, molt dolenta; i pel que sembla cap dels dos partits majoritaris tenen un projecte clar per al futur d’Ontinyent, llevat d’esperar que València o Madrid ens donen la solució màgica. L’actual crisi internacional, sumada a la crisi del sector tèxtil i l’excessiva importància d’este a la nostra economia ens deixa unes dades d’atur realment preocupants. (4.029 al juliol del 2010). L’actual govern municipal del PP, sense idees ni capacitat de lideratge, ha estat incapaç de dur endavant cap política de promoció econòmica engrescadora. Pel que fa a la gestió pressupostaria, durant el 2008 i 2009 s’han incrementat descontroladament les despeses de personal i despesa corrent; al mateix temps que els ingressos baixaven degut a la crisi general i coneguda. El pressupost del 2011 i següents arrastraran la mala gestió econòmica del PP. El govern de la generalitat continua amb la seua recepta: + Formula 1 + Ferrari + “Grandes Eventos a la capital del Túria”; tot açò sense un duro i amb la barra de continuar amb el discurs de que som els millors i els primers que eixirem d’aquesta situació. Per la seua part el PSOE local tant sols té com a objectiu alabar les bondats del govern central, encara que siga a costa dels interessos dels valencians i d’Ontinyent. Amb secretari de grup i dos persones alliberades per a l’activitat política, poca cosa ens han demostrat.
L’oferta cultural i l’ús de la nostra llengua ha patit un greu retrocés en aquests anys de govern popular, retrocés que es del tot necessari corregir. La gestió que el govern municipal realitza de la participació ciutadana, de la gestió informativa i de la relació amb la societat civil, és realment preocupant per la degradació democràtica que dia a dia estem veient. La politització partidista d’assumptes d’interès general com la solució al disseminat, el nou hospital, la universitat, el polo logístic...creen enfrontaments on deurien haver consensos.
La necessitat de regenerar la vida política a tots els nivells és un clam cada vegada més urgent, hem de recuperar el sentit de la política, la raó de ser. La política deu tornar a ser l’eina que la societat té i necessita per organitzar-se, per solventar els problemes. La política no es pot permetre estar sempre de campanya electoral, hem de recuperar la dignitat de la política. El futur d’Ontinyent hem de construir-lo i treballar-lo des d’ Ontinyent, ni CAMPS ni ZAPATERO ens solventaran la greu situació que travessem. I ARA MÉS QUE MAI, es fa necessari un projecte polític que pose per davant l’interès general d’ontinyent, no del partit, ni dels càrrecs. Estem farts de l’enfrontament estèril PP-PSOE, defensem els interessos d’Ontinyent davant de MADRID, davant de VALÈNCIA, davant d’EUROPA, davant de qualsevol administració, siga quina siga l’ opció política que la governe. El BLOC vol liderar l’Espai Valencià de Progrés al nostre País i per suposat també a Ontinyent, o siga, hem d’aconseguir ser el projecte polític que, des de la racionalitat, l’eficiència i la transparència, mostre el camí que cal seguir a aquelles persones que creuen que hi ha vida més enllà del ranci bipartidisme que resta capacitat democràtica a la vida publica valenciana i Ontinyentina. Amb aquest manifest de suport volem encetar un treball per construir l’ ESPAI VALENCIÀ DE PROGRÉS a Ontinyent, amb un projecte i discurs polític nou, regenerador de la política. Desde la humilitat, econeixent els errors del passat i també els encerts, el BLOC vol liderar este procés, esteu totes i tots convidats a participar-hi.

Ontinyent, novembre 2010.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

EL BLOC DEU SER DECISIU AL 2011, DEU GOVERNAR,... de no ser així ni PP ni PSOE seran capaços d'apostar per l'interés general, cal un BLOC fort que force acords generals. Anim, teniu mes suport del que es cregueu

Mime ha dit...

Zapatero i Camps han fracassat com a dissenyadors dels seus projectes polítics. Com qualsevol arquitecte de la política es creuen dotats d'un punt de vista privilegiat sobre el món oblidant que el progrés sorgeix de la cooperació entre persones i no d'artefactes matemàtics i geomètrics orquestrats des de les seves poltrones i baronies. Us animo a no caure en els mateixos errors dels nostres representants.