PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

15/11/10

EL BLOC I EL PACTE PER LA SANITAT

EL PACTE PER LA SANITAT TEM QUE L'HOSPITAL ES QUEDE SOLAMENT EN UNA 1ª PEDRA


(15-11-10) El Pacte per la Sanitat d'Ontinyent, integrat per les associacions veïnals i soci-sanitàries de la ciutat, partits polítics i sindicats, ha demanat públicament que el Consell aclarisca els dubtes que envolten a hores d'ara el projecte del futur hospital d'Ontinyent. Segons han exposat després de la seua última reunió, "les notícies que han aparegut en les últimes setmanes relacionades amb l'hospital no són gens esperançadores i han creat massa dubtes entre la ciutadania".

Per als integrants del Pacte per la Sanitat d'Ontinyent és "molt preocupant" que la Conselleria de Sanitat encara no haja aclarit la resposta parlamentària del conseller de Sanitat de setembre on es posava de manifest que l'hospital no tindrà Unitat de Vigilància intensiva (UCI) ni banc de sang. A més, lamenten que els pressupostos del Consell de 2011 no consta cap partida destinada a fer els accessos a l'hospital, una condició imprescindible per a iniciar les obres, segons els informes de la pròpia conselleria.

El Pacte per la Sanitat d'Ontinyent "va lamentar profundament" el nou retard en la inversió per a construir el nou hospital que reflecteixen els pressupostos de 2011. Recorden que any rere any les partides pressupostàries més importants s'ajornen i que per al pròxim exercici s'ha reduït en un 90% la inversió prevista. Segons afigen, "es té la impressió de que el Consell està enganyant a la ciutadania i que l'únic objectiu és posar la primera pedra abans de les eleccions i oblidar-se". En aquest sentit recorden el cas de l'hospital de Gandia, on es va posar la primera pedra setmanes abans de les eleccions de 2007 i que encara no està en funcionament. Segons apunten, "les expectatives en el cas d'Ontinyent semblen les mateixes".

Finalment, des del Pacte per la Sanitat han lamentat que el conseller no haja atès cap de les tres peticions de reunir-se amb ell. Els membres del Pacte han acordat també iniciar accions reivindicatives que es concretaran en la reunió prevista per als pròxims dies.

Executiva del BLOC a Ontinyent.