PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

3/11/10

ONTINYENT TÉ FUTUR PERÒ NO AIXÍ...HOSPITAL I PRESSUPOSTOS

ONTINYENT TÉ FUTUR ... PERÒ NO AIXÍ

Al col·lectiu local del BLOC estem plenament convençuts que Ontinyent té futur i estem convençuts perquè confiem en les dones i homes d’Ontinyent, en la seua iniciativa, en la seua capacitat de treball i de superació.

Es per això que ara fa un any encetarem el treball per definir el projecte polític a presentar a les eleccions municipals de maig del 2011, i apostarem pel nom “ONTINYENT TÉ FUTUR”.

Es per això que al seu dia vam proposar i treballar el PACTE LOCAL PER L’ECONOMIA, perquè entre altres coses entenem que el pacte local dels diferents grups polítics amb els agents socioeconòmics d’Ontinyent és una peça fonamental per garantir eixe futur.

Ara fa unes setmanes el BLOC proposava als intregrants del PACTE LOCAL PER L’ECONOMIA un acord local de les inversions imprescindibles per a Ontinyent, amb l’Objectiu de traslladar eixe acord a nivell de Corts Valencianes i de la pròpia Generalitat, per garantir que, al pressupost del 2011, Ontinyent no tornara a ser inexistent. No va ser possible aquesta proposta i el projecte de pressupostos del 2011 ja es públic: ONTINYENT NO EXISTEIX per a la Generalitat Valenciana. Que el pressupost del 2011 per a l’Hospital d’Ontinyent, projecte estrela de la legislatura del govern popular, passe de 17 a 1,5 milions d’euros és senzillament deixar al calaix el projecte d’Hospital i després de les properes eleccions autonòmiques del 2011... ja vorem. Coneixedors del projecte de pressupostos de la Generalitat Valenciana, el govern popular d’Ontinyent, i la seua alcaldessa al capdavant, tant sols té una eixida:

ENCAPÇALAR la reivindicació política i social per exigir el que ens MEREIXEM. El proper dijous tenim convocada reunió de seguiment del PACTE LOCAL PER L’ECONOMIA (Pacte on una de les actuacions prioritàries es INICI I IMPULS DE LES OBRES DEL NOU HOSPITAL D’ONTINYENT EN 2.010), o la Sra. INSA encapçala eixa reivindicació o el PP hauria d’abandonar el PACTE. El pacte no està per justificar a cap govern ni autonòmic ni estatal, siga del PP o del PSOE; està per defendre i exigir el que Ontinyent necessita i li pertoca.
Ontinyent té futur, però no amb un govern que justifica la discrimició a què ens té acostumats la Generalitat Valenciana.
Ontinyent té futur, però no amb uns grups polítics incapaços de treballar conjuntament per l’interés general.
Ontiyent té futur, però no amb una societat civil que calle les discriminacions que una i altra vegada estem patint.
Ontinyent té futur, però és imprescindible primer EXISTIR.

Josep Francés

Secretari Local

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens tota la raò

Anònim ha dit...

Compromis ha de pactar amb PSOE i EU sent l'alcaldia per a Compromis. Com a nacionallista no vull que alcalde del meu poble siga un altre botifler com Lina o Jorge Rodriguez.

Endavant l'esquerra d'Ontinyent.