PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

17/11/10

EL BLOC PROPOSA UN PARC TEMÀTIC A ONTINYENT

EL BLOC D’ONTINYENT PROPOSA UN PARC TEMÀTIC A ONTINYENT

Temps de crisis, temps de renúncies. A Ontinyent sembla que sempre hem estat vivint en una dura crisi, no pel nivell de vida dels seus habitants, ni per la nostra aportació en impostos als ingressos de les administracions superiors que durant molts anys hem pagat, però sí pel que fa a inversions d’altres administracions i en concret a inversions de la Generalitat Valenciana. Col·lectivament ja hem fet massa renúncies. Vam renunciar a tindre una Casa de Cultura, vam renunciar a tindre el conservatori de nova planta, al desdoblament de la ronda, a les rotondes d’accés a l’avinguda Torrefiel i Daniel Gil, vam renunciar al tren...
Hem renunciat a massa coses.
Ara, per fi, s’adjudica el Pont de Sant Vicent, amb més de deu anys de retard, i sembla
que hàgem de celebrar-ho i donar les gràcies. I l’hospital... Ja vorem. De moment tant sols hi ha 1,5 milions d’euros al pressupost del 2011. Uns ens diuen que són temps difícils, que no hi ha diners, però l’important és que la partida estiga, siga quin siga el seu import; altres, els més atrevits i amb menys vergonya ens diuen que al 2011 tan sols podrà executar-se obra per 1,5 milions. Amb este raonament, si el pressupost total són 32 milions, en 20 anys podrem vore acabat l’hospital. I mentre a Ontinyent anem renunciant als diferents projectes, mentre a Ontinyent comprenem que són temps d’estrènyer-se el cinturó, què fan els nostres governants?
Ni més ni menys projecten “EL PARQUE TEMATICO DE FERRARI” per a la Capital del Túria.
Un projecte que necessitarà d’una inversió de 800 milions d’euros. No tenen prou amb els més de 500 que ens ha costat Terra Mítica, ni els 200 de la Formula 1, no tenen prou amb fer la pista de tenis més cara.... No tenen prou, però sobretot NO TENEN VERGONYA.
Sens dubte a Ontinyent ens hem equivocat, no calien governs d’esquerra que digueren prou a l’incompliment de promeses d’inversió per part del PP, no ens calia tindre un govern dels mateixos del PP... Estàvem tots equivocats. El que ens cal és repensar les necessitats del nostre poble i envoltar-ho tot en un GRAN PARC TEMÀTIC, si és possible el més gran del món en algun detall.
Cal que apostem per un GRAN PARC TEMÀTIC. No demanem ni hospitals, ni infraestructures culturals, ni millores al tren, a les vies de comunicacions. El que hem de fer és envoltar-ho tot en un gran projecte, un GRAN PARC TEMÀTIC, l’anomenem de les persones?, i segur que així ens faran cas. Ja en tenim prou, de renúncies i de bromes de mal gust. Ontinyent té futur, però és del tot necessari dir prou. No és una qüestió d’esquerres ni de dretes, és una qüestió de dignitat i supervivència. O la Generalitat Valenciana aposta per les comarques d’interior o ho tindrem difícil. El futur d’Ontinyent passa per un compromís col·lectiu, per no fer cap més renúncia.

El BLOC està a punt per liderar este treball.

Josep Francés.- Candidat a l’alcaldia d’Ontinyent pel BLOC.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no hi ha solució, amb aquets governants del PP no hi ha solució. Es del tot necesari un canvi al 2011,...i a Ontinyent també

Mime ha dit...

Ni hospital, ni pont, no senyor. Volem un gran parc temàtic, maravellos, pantagruèlic, faraonic parc tematic. Josep, apuntam.