PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

2/11/10

PRECS I PREGUNTES QUE NO PODEM FER AL PLE

Els precs i preguntes que no varem poder exposar al darrer ple municipal d’Octubre

El ple d’Octubre del 2010, ha estat convocat per l’alcaldessa d’Ontinyent; amb caràcter extraordinari i urgent; per lo que al no ser preceptiu incloure un punt d’ordre del dia de precs i preguntes.... altra vegada, els grups a l’opoció i els ciutadans en general ens quedem sense veu per traslladar les nostres inquietuds.

Son moltes les qüestions que ens preocupen i que voliem traslladar la govern municipal:

· ¿On estan aprovades i publicades les deu mesures per regenerar les nostres serres que el President Camps anunciava quant les serres encara eren plenes de flames?

· ¿Que passa amb les instal.lacions, o millor amb la manca d’instal.lacions per poder desenvolupar les diferents activitats de l’EPA Sant Carles?

· ¿Hi ha conveni o no amb el Consell de la Joventut? ¿Perquè està pagant-se el lloguer del casal de la joventut, si no hi ha servei? ¿no era millor reduir la despesa en el lloguer i mantindre els serveis al joves?

· Son molts els dubtes i els informes contradictoris, sobre si el nou hospital tindrà o no UCI, la contestació al grup parlamentari compromís –setembre 2010. ens diu que no; per això li preguem que lidere en nom d’Ontinyent, les negociacions amb la Conselleria de Sanitat per aconseguir que el nou HOSPITAL D’ONTINYENT siga una realitat, amb tots els serveis sanitaris que necessitem. El nostre suport el té; però cal confirmar el pressupost del 2011 de la generalitat valenciana (al 2010 ja figurava com despesa plurianual 17.341.120 euros) així com el servei d’UCI irrenunciable.

Amb l’objectiu de poder traslladar al govern municipal els nostres precs i preguntes, encara que siga a través dels mitjans de comunicació; vos convoquem a aquesta roda de premsa, a la que esperem contar amb la vostra participació.

Pepe Pla

Regidor BLOC