PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

20/5/11

REUNIÓ COMARQUES CENTRALS, CANDIDATS BLOC-COMPROMIS

Repercussió als mitjans de comunicació: PORTADA LEVANTE, Edició comarcal Vall d'Albaida-Costera del dijous 19 de maig.

ELS CANDIDATS DEL BLOC-COMPROMÍS A LES ALCALDIES DE LES CAPITALS DE LES COMARQUES CENTRALS VALENCIANES TREBALLARAN CONJUNTAMENT PER L’OCUPACIÓ

“Col•laborar per a generar polítiques d’ocupació i promoure projectes comuns en el marc de les institucions de la Unió Europea”. Estes són les prinscipals fites i objectius que els candidats a l’alcaldia del Bloc-Compromís de les capitals de les Comarques Centrals Valencianes s’han compromés a emprendre conjuntament.



L’acord es fruit de la reunió de treball que va haver ahir dimecres a Ontinyent, i en la que van participar els candidats CRISTINA SUNYER (Xàtiva), FACUND PUIG (Gandia), JOSEP FRANCÈS, (Ontinyent), ENRIC MOLTÓ (Cocentaina), RAFA CARBONELL. (Alcoi) i JOSEP CRESPO (Dènia) i RAFA CLIMENT, alcalde de MURO pel BLOC i encarregat de presentar l’acte. A l’encontre també hi van participar representants de COEVAL, UGT i CCOO, així com diferents mitjans de comunicació.



El fet de reunir-se a Ontinyent, no ha estat casual, ja que també va estar Ontinyent el lloc de trobada on en el seu dia va impulsar els primers intents seriosos per vertebrar el territori de les comarques centrals. La iniciativa de Josep Francès, candidat a l’alcaldia d’Ontinyent, no sols ha estat ben rebuda per les candidatures del BLOC-COMPROMÍS de les comarques centrals, sinó que s’ha confirmat com a necessària per encetar col•laboracions concretes i reprendre la voluntat d’afrontar junts el futur de les ciutats d’interior.



Amb aquesta reunió de treball, a banda de denunciar la falta de voluntat política del PP i del PSOE per consolidar el Consorci de les Comarques Centrals Valencianes, constituït a Ontinyent el 1999, “volem superar la situació de paralització a la que els interessos partidistes del PP - PSOE han deixat el Consorci, realitzant una nova proposta de col•laboració per a la nova legislatura”.



Els candidats del BLOC-COMPROMIS a les capitals de les Comarques Centrals s’han compromès a col•laborar en dues àrees concretes: POLITIQUES ACTIVES D'OCUPACIÓ i PRESENTACIÓ PROJECTES A LA UNIO EUROPEA, i es per això que hi haurà una propera reunió que es celebrarà a Gandia passades les eleccions. “Continuem creen en la necessària ordenació del territori, en la força de la cooperació d’unes comarques que juntes podem afrontar millor el difícil futur que tenim per davant”, afirma Josep Francés, candidat per Ontinyent i amfitrió d’esta primera reunió. “Destaquem, que tant els representants sindicals, empresarials i polítics hem coincidit en la vàlua de la idea de cooperar entre les ciutats de les comarques centrals, al marge de la “defunció” del Consorci de les comarques, que tant PP com PSOE han oficiat”.





Ontinyent, 18 de maig de 2011

Arxiu del blog