PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

18/5/11

Reunió candidats alcaldia pel BLOC - COMPROMIS a les capitals de comarques centrals valencianes

El Dimecres 18 de maig, amb la presentació de RAFA CLIMENT, alcalde de MURO pel BLOC, es donaran cita a ONTINYENT, a una reunió de treball, els candidats del BLOC - COMPROMIS

 
CRISTINA SUNYER..- Xàtiva.
FACUND PUIG.- Gandia.-

JOSEP FRANCÈS.- Ontinyent.-

ENRIC MOLTÓ.- Cocentaina.-

RAFA CARBONELL.- Alcoi.-

JOSEP CRESPO.- Dènia.-

Reunió de treball a la que han confirmat la seua assistència els representants de COEVAL, UGT i CCOO; així com diferents mitjans de comunicació.

Amb aquesta reunió de treball, a banda de denunciar la falta de voluntat política del PP i del PSOE per consolidar el Consorci de les Comarques Centrals Valencianes, constituït a Ontinyent el 1999; volem superar la situació de paralització a la que els interessos partidistes del PP - PSOE han deixat el Consorci, realitzant una nova proposta de col•laboració per a la nova legislatura.

Els candidats del BLOC-COMPROMIS a les capitals de les Comarques Centrals volem comprometre'ns a col•laborar a dos àrees concretes: POLITIQUES ACTIVES D'OCUPACIÓ i PRESENTACIÓ PROJECTES A LA UNIO EUROPEA.

Maig 2011.-

Arxiu del blog