PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

8/5/11

Presentats els compromisos amb la CULTURA

El darrer divendres, varem presentar els compromisos amb la cultura, un acte electoral diferent, que incloïa audicions musicals, tot gràcies al companya Miquel A. Murcia. Vos deixem les intervencions







3 comentaris:

JMM(ts) ha dit...

En primer lloc preguntar si en cap lloc es pot trobar per escrit el programa electoral, sobretot en matèria cultural.

En segon lloc dir tot i que no vaig poder assistir, he vist el vídeos i hem sembla una presentació incompleta i fluixa, ja que s'han deixat de bandes assumptes importants com la gestió de la pròpia àrea de cultura, és a dir, horari i taxes de les instalacions i regulació horària del personal de cultura. En poques paraules a aquesta candidatura no he sentit res repecte a pagar per les instal·lacions o sobre el personal que opera en elles.

Gràcies per la vostra atenció.

Anònim ha dit...

Benvolgut amic, en primer lloc gràcies per opinar i participar en aquest blog. És per al que està, i estem molt contents de la teva consulta.
En relació al teu comentari. En primer lloc, les propostes de cultura en relació a la candidatura Bloc-Iniciativa-Verds Coalició Compromís per Ontinyent estarà disponible en les properes hores a la disposició de tots al blog ontinyenttefutur, per debatir-les, consutar-les, opinar o discrepar. És una cosa que s’ha demorat sensiblement per qüestions alïenes.
En el segon terme de la teva consulta. Com bé sabràs o hauràs escoltat al format vídeo de la presentació, ja s’apunta a que anaven a dir-se una sel·lecció dels compromisos per la cultura de la coalició Compromís. Són més de 40 prospostes que hem treballat, amb ganes, amb participació, amb propostes ingenioses, novedoses, no repetitives, i que integren tal vegada, el millor programa de cultura de tots els partits que es presenten a les eleccions del 22M. Lluny de repetir el programa i propostes de sempre (com han fet quasi la resta de partits) nosaltres hem generat un nou horitzo cultural basat en la creació de dinamisme cultural i econòmic, autosuficient, excel·lent i a l’abast de tothom.
Crec que és injust tractar la feina de tots els companys simplement amb una presentació que era, torne a reiterar, simplement demostrativa i no completa. Com bé es diu al vídeo, l’acte era una audició cultural, i en tant en quant, sols vam oferir una petita mostra de les nostres propostes. Per a nosaltres, l’audició de música electroacústica de joves compositors era un bon exemple de la voluntat de resucitar culturalment la ciutat. Però sembla que tal vegada no s’ha entés. Prenem nota del nostre error.
En tant al personal de cultura, no sé molt bé a que et refereixes concretament. El programa cultural de Compromís per Ontinyent deixa clar que tenim unes infraestructures infautilitzades, que volem reefinir i reaprofitar el personal i els espais culturals que tenim, En definitiva, volem amortisar amb la millor gestió el que tenim a les nostres mans en aquesta època de deute econòmic que ens deixa el PP. No és un problema de persones, més bé és un problema de planificació i objectius polítics que han convertit la ciutat en els ultims 4 anys en un desert cultural. Si no hem contestat, et demane que sigues més concret alhora de plantejar la problemàtica.
En relació a. Com has escoltat al vídeo, ja parlem de realitzar una gestió cultural oberta a tothom. Volem que la cultura siga a l’abast de tothom i ho volem fer a través de les nostres instal·lacions que tenim per a oferirla a quelcom associació, baix supervisió és clar, d’un tècnic de cultura. Sobre el pagament de sales, no podem profunditzar tant, ja que es tracta de legislar, realitzar una ordenança per a regular l’assumpte. En un principi, volem que l’ajuntament ajude dins de les seues possiblitats, a tots els col·lectius, persones independents, associacions que vulguen fer art. Volem obrir les nostres infraestructures, redefinint-les, reaprofitant-les. El que no podem ara, es redactar una ordenança o reglament que haurem de pactar entre tècnics, artistes i polítics.
Per a quelcom dubte, ja saps que ens tens. I si no t’he contestat, perfavor, insisteix-me.

JMM(ts) ha dit...

Gràcies per la resposta.

Respecte al personal, com bé dius, no era qüestió de persones, jo em referia planificació del departament.

De nou gràcies

Arxiu del blog