PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

23/5/11

GRÀCIES………MOLTES GRÀCIES.

 RESULTATS ONTINYENT:


P.P. 8.010 41,46%  10

P.S.O.E. 6.126 31,70%  7

C.M.COMPROMÍS 2.309 11,95%  3

EUPV 1.455 7,53%  1

C.D.L. 445  2,30%  -

GdO 342  1,77% -

ESQUERRA-AM 89  0,46% -

14 comentaris:

miqUi ha dit...

heu fet una gran campanya i sou uns tios de pu.. mare. Ara a treballar més i més i més. Ontnyent us necessita.

Anònim ha dit...

Esperem que no goberneu amb Insa. El poble no vos o perdonará per segona volta.

javi ha dit...

L'actitud del EU és absurda però la gent dessitjava canvi, l'actitud del COMPROMIS no és lògica. Si compromís no accepta desvancar al PP de l'ajuntament tothom perdrà el crèdit a Compromis, pq els seus votants volien un canvi. Que diràn a 2015? seràn la garantia de què?

Anònim ha dit...

Els votants no us perdonaran si pacteu amb la dreta. Ontinyent necessita un govern de progrés pero sense gent cremada com Manuel Ruiz o gent que vullga viure de la política com Jorge Rodriguez.

Anònim ha dit...

He votat compromis , he convensut a varies persones per que vos votaren , si no lleveu a Lina , no vos vote mai mès.

Anònim ha dit...

jo també he votat a Compromes y si no feu el cambi politic no vs vootare mai mès.

Anònim ha dit...

jo el que demane es que feu el millor per al poble....

Vicent Xavier Vila. ha dit...

Sóc Vicent Xavier Vila, votant de Compromís amb noms i cognoms i no parle com anonim en nom del PSOE o el PP i fent-me passar per votant nostre.
Espere que Compromís puga fer el millor per el poble per damunt dels interessos paritidistes. D'entrada està clar que simpatitze més amb un projecte progresista, però si he votat a Compromis és precisament perquè les altres opcions polítiques no m'acaben de convencer, no m'agraden el partits grans d'obediencia única, per això entenc que no s'ha de fer cap pacte sense sospesar bé totes les posibil·litats. ONTINYENT TÉ FUTUR I PASSA PEL MILLOR GOVERN QUE PUGUEM CONFECCIONAR ENTRE LES FORÇES POLÍTIQUES REPRESENTADES AL CONSISTORI. No volem democràcia real?.

Anònim ha dit...

+1 Vicent Xavier Vila

miqUi ha dit...

Sóc Miquel Àngel Múrcia, i com Vicent Xavier Vila, votant de Compromís amb noms i cognoms i no parle com anonim en nom del PSOE o el PP i fent-me passar per votant nostre.
Crec que hem / heu de calmar els nervis. Deixem que es fagen les reunions, fugim de idees preconcebudes. I crec que el procés serà obert i plural, on tothom podrem opinar. Així que relaxem-se, deixem de especular i esperem a les reunions.

Anonim que a votat compromis ha dit...

Per A Vicent i Miquel ,perquè creeu que els anónims som votants del pp o psoe ? ya estem ? Sempre igual......

Vicent Xavier Vila. ha dit...

Efectivament no tots els anònims ho son, espere, però quan algú afirma coses tant categoricament, tant en un sentit com en un altre, supose que no hauria de tindre vergonya de donar a coneixer el seu nom, no creus?. Dit açò, totes les opinions son respectables però sin son sense la cobertura que dona el anonimat, trobe que son més creibles. De fet al blog tenim la posibil·litat de filtrar el comentaris com fan TOTS el partits i nosaltres ho tenim obert com podeu comprovar. Gràcies a tots per les vostres aportacions.

miqUi ha dit...

Tal vegada és cert que els anònims no siguen tots votants del pp o del psoe. Certament. En això tens raó. Crec que hem fet / he fet una idea categòrica que no és justa.

No obstant, també dic que no passa res per opinar, contraopinar i criticar. Amb noms i cognoms sería molt més constructiu, pq així la gent s'ho prendria més enserio. També és cert que patim un poc el síndrome de l'hermano Lobo i els pamflets escrits per pseudònims. Mil discupes.

De tota manera, tota expressió, crítica o divergència no heu de tindre cap problema d'expossar.la, pq no hi passa res. És constructiu conèixer que hi ha gent i votants de compromís que radicalment opten per un canvi profund a Ontinyent. I estic amb vosaltres també en aqueix punt.
Esperem a que es produïsquen les reunions. I animeu a tothom a participar.

Anònim ha dit...

Sóc votant de compromis, feu el que feu ben fet està, per això us he donat el meu recolzament.

Arxiu del blog