PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

27/4/11

EL PSOE TORNA A EQUIVOCAR-SE DEMANANT UN DEBAT CARA A CARA AMB EL PP

El dimecres 20 d’abril, la Coalició Municipal Compromís per Ontinyent va ser la primera en proposar a la resta de partits la celebració de debats sectorials oberts al públic i retransmesos per la TVO, amb menció especial a un debat imprescindible: la situació econòmica municipal i el paper de l’Ajuntament per afrontar la crisi econòmica, generar activitat econòmica i generar llocs de treball.


Quina ha estat la resposta del PSOE?... demanar un cara a cara amb el PP, menyspreant la pluralitat política que ells mateixos li reclamen al PP i que son incapaços de vorer més enllà dels seus interessos, demostració que és més del mateix..

No s’enteren. Ontinyent té molts reptes i a la Coalició Compromís tenim clar que ni LINA, ni JORGE van a solventar els greus problemes que tenim, almenys unilateralment. No és moment de personalismes, sinó de treball en equip, de consensos. Ja ho dèiem quant demanàvem debats amb la resta de forces polítiques: Son molts el reptes que Ontinyent té per al futur, i sens dubte a partir del 23 de maig tindrem que afrontar-los entre tots, govern i oposició, ajuntament i empresaris, sindicats i associacions si realment ens preocupa Ontinyent per damunt dels interessos dels nostres partits.

Un cara a cara, l’únic que pot buscar és un escenari d’enfrontament, de lluita sistemàtica entre enemics, de continuar tirant-se els trastos sense aportar idees i caure en el “i tu més” ...a banda de monopolitzar tota l’atenció, no tenem ja prou promoció personal? ...volen fer com a València contra Rita?...no és això companys, no és això.

BLOC-INICIATIVA-VERDS:COALICIÓ MUNICIPAL COMPROMÍS el que proposava era precisament el contrari, un debat plural i públic, on es parlara de solucions on es buscaren els punts d’encontre que possibiliten uns consensos bàsics que Ontinyent necessita a partir del proper 23 de maig, totes les veus son importants.

Com sempre, ens tornen a demostrar que son dos cares de la mateixa moneda, que pretén el PSOE amb aquesta proposta?, que faria el PSOE amb TVO de governar amb majoria absoluta “TELEJORGE”, “TENGO UNA PREGUNTA PARA JORGE O EL CAFÈ DE JORGE?....”

Ontinyent, 27 d’abril de 2011

2 comentaris:

Mime ha dit...

http://ontinyentglobal.blogspot.com/2011/04/televiones-publicas-para-la-propaganda.html
El punt d'encontre de totes les opcions polítiques pot ser la llista única. Dubtes: la democracia es lluita i en economía saldar la deuda sols te un camí.

Vicent Xavier Vila. ha dit...

Cal unir-se amb objectius comuns i prioritaris, com per exemple eixir de la crisi econòmica el més ràpid i millor possible almenys en la part que ens toca a nivell municipal, allò de la feina compartida entre partits i la ciutadania, però cal mantindre les sensibil·litats de cada formació, car podiem caure en un mun de confusió amb perdua d'identitat que és precisament contra el que lluitem al BLOC-Iniciativa-Verds: Coalició Compromís...