PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

21/4/11

Coalició Municipal Compromís per Ontinyent PROPOSA a la resta de partits la celebració de debats sectorials oberts al públic i retransmesos per la TVO

Quant estem a la recta final d’aquesta llarga precampanya i repasem la hemeroteca de la activitat dels diferents partits polítics es trobem amb una llarga llista d’inauguracions ridícules, inicis d’obra –o millor col•locació cartell del futur inici-, maquetes de projectes ja presentats, imitacions de programes televisius, bronca PP-PSOE fins i tot per vorer qui ha estat el primer en copiar la imitació del programa televisiu,...


Si a la campanya electoral del 2007, els diferents partits proposaven indiscrimidament inversions, obres i pluja de milions, estàvem esperançats que en aquesta campanya el sentit comú i el respecte cap als electors provocaria que el discurs polític es centrara en propostes serioses per afrontar el difícil futur que tenim per davant; però sembla que no serà així.

Coalició Municipal Compromís per Ontinyent hem decidit presentar-nos en aquesta campanya davant la ciutadania amb compromisos, compromisos concrets amb la regeneració democràtica, amb el suport a la creació d’empreses i llocs de treball, amb l’esport, l’educació, el serveis socials,....; i no promeses d’inversions fantastiques.

Son molts el reptes que Ontinyent te per al futur, i sens dubte a partir del 23 de maig tindrem que afrontar-los entre tots, govern i oposició, ajuntament i empresaris, sindicats i associacions; i pel que hem vist fins al moment sembla que el debat electoral vaja per altres camins.

Ens agradaria conèixer i debatre les propostes concretes per una nova política de promoció econòmica, per un control de la despesa, per millorar la gestió de serveis avui deficitaris e insostenibles, per garantir els serveis bàsics a la societat; ens agradaria en definitiva parlar del futur d’Ontinyent i aportar les nostres propostes.

Per això proposem públicament a la resta de partits que concorren a les properes eleccions la celebració de debats sectorials públics, al nostre parer al menys un seria imprescindible: la situació econòmica municipal i el paper de l’ajuntament per afrontar la crisi econòmica, generar activitat econòmica i generar llocs de treball.

Ontinyent, 20 d’abril de 2011

5 comentaris:

Anònim ha dit...

És sense dubte una proposta molt valenta i arriscada que demostra la seguretat i tranquilitat de la coalició amb els membres de la seua llista. Em pregunte que dirà manipuLina... donarà espai a algú que no siga ella mateixa? i la resta de partits... voldran participar d'un debat públic, obert i en directe?.

Enhorabona per la proposta.

Anònim ha dit...

heu vist, el PSOE sembla que està nervios i proposa un cara a cara amb el PP.
¿Tant convençut estant de que son l'única alternativa? anem bons amb aquesta gent.

Anònim ha dit...

Està clar que es tracta d'ovbiar a la resta de partits, en particular a la Coalició Compromís, polaritzan el debat i el discurs. El PSOE com el PP no volem saber res de la tercera via, el tecer espai, de la veu de la vertadera esquerra, del valencianisme ni l'ecologisme. Eixa és la política participativa que proposa el PSOE?, mimetitzar a ZP?... amb totes les seues consequències?...

Anònim ha dit...

sembla que no han aprés res de la seua travesia pel desert. Encara no saben que l'alternativa a LINA pasa per sumar

Anònim ha dit...

PP/PSOE, PSOE/PP, LINA-JORGE, ZAPATERO-RAJOY. Quin futur mes negre tenim per davant si son aquets es que tenen que tirar del carro.