PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

21/3/11

NO ÉS POCA VERGONYA,..SIMPLEMENT VIUEN EN UNA REALITAT PARAL•LELA

El dilluns 21 de març del 2011, el President Camps ve a Ontinyent a presentar el projecte del nou Hospital PER SEGONA VEGADA, ara fa 4 anys ja el va presentar i després de moltes promeses, ni han pogut posar la primera pedra, ni tant sols netejar la brossa del terreny. Per cert, es veu que ve en qualitat de President del PP i no de la Generalitat, donat que no s’ha convidat als regidors de l’oposició. Cedirà igualment Caixa Ontinyent el seu centre cultural per a actes polítics dels altres partits?.


No hi ha cap dubte, el nou hospital és el GRAN FRACÀS DE LINA INSA, un triple fracàs:

1.- Es va equivocar en elegir la ubicació, ens van fer creure que donat la urgència per iniciar les obres, altres alternatives no eren viables. Ara es confirma que la urgència no era tal. No sabem si vorem més prompte o tard l’Hospital, el que estem convençuts es que de fer-se al lloc previst, més prompte que tard se n’adonarem que una depuradora al costat, no es bon veí per a un hospital.

2.- Amb aquest projecte ha quedat ben clar que LINA INSA ni ha portat ni portarà la “lluvia de millones” anunciada. Creure a aquestes altures que una “Super alcaldessa” farà valdre el pes d’Ontinyent davant el centre de poder polític valencià, senzillament fa riure.

3.- Amb aquest projecte LINA INSA va renunciar a encapçalar la demanda de tot un poble davant la Generalitat per demandar una major dotació pressupostaria i que no es demorara tant el projecte. El PACTE LOCAL PER L’ECONOMIA (PP-PSOE-BLOC-COEVAL) li vam demanar que ho fera, es vam posar a la seua disposició per donar tot el suport en aquesta demanda, però LINA INSA va preferir callar. Tenia que elegir entre el interès del PP o el del poble, i clarament va elegir el primer.

Aquest cap de setmana, moltes son les persones que comentaven la cara dura, la poca vergonya,... d’aquesta “repetició” de presentar el projecte de l’hospital 4 anys després. No estem d’acord, no es una qüestió de poca vergonya, simplement viuen en altra realitat, una realitat paral•lela que rés te a vorer a la situació en las que ens trobem. De tanta mentida, tanta manipulació, han acabat creient-se la seua pròpia mentida.

LINA INSA deia fa uns dies “Los datos son aplastantes y confirman el éxito de la gestión del actual equipo de gobierno porque a la ciudad a llegado la mayor cantidad de dinero desde que se instauró la democracia”, i recordeu la famosa frase del president Camps “Soy el candidato mas apoyado de todos los candidatos de la historia de las democracias occidentales”.... tant un com l’altra es creuen IMPRESCINDIBLES, es creuen per damunt de la resta, per damunt de la realitat, tots dos creuen que guanyant les eleccions tot està perdonat. La realitat és que amb altre candidat a la presidència de la Generalitat i altre candidat a l’alcaldia d’Ontinyent, el Partit Popular obtindria millors resultats.

Al maig tenim l’oportunitat de fer-los xafar terra, no la desaprofitem.

Pepe Pla.- Regidor del BLOC a l’Ajuntament d’Ontinyent.-