PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

1/3/11

CONCENTRACIÓ PER TV3 DIJOUS 3 DE MARÇ 19:30 AL SANT DOMINGO

EL GRUP MUNICIPAL DEL BLOC A ONTIYENT DAVANT EL TANCAMENT DE LES EMISSIONS DE TV3

El grup municipal del Bloc a l’Ajuntament d’Ontinyent amb Pepe Pla com a portaveu vol manifestar el seu recolsament a la Iniciativa Legislativa Popular 'Televisió sense fronteres', per tal de garantir les emissions de totes les televisions realitzades total o parcialment en la nostra llengua pròpia en el conjunt del domini lingüístic.

Bloc-Iniciativa-Verds; Compromís per Ontinyent convoca una concentració cívica a la Plaça de Sant Domingo per al dia 3 de març de 2011 a les 19:15h on llegirem un manifest denunciant el procés que ha portat al tancament de les emissions.

Per tot açò hem presentat una moció de suport al ple municipal, moció que el  PP no ha dut al darrer ple i donat que es va convocar extraordinari i urgent, tampoc hem pogut maniestar la nostra posicicó com a prec o preguntes.-

ES DEL TOT NECESARI MANIFESTAR EL NOSTRE REBUIG AQUESTA CENSURA. SI A TV3. VOS ESPEREM EL PROPER DIJOUS 3 DE MARÇ A LES 19,30 HORES A LA PLAÇA SANT DOMINGO