PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

4/3/11

Èxit a la concentració per la TV3 i Xavi Castillo

Ahir dijous 3 de març, el col·lectiu del BLOC:Compromis per Ontinyent, va realitzar un acte de manifestació en contra del tancament de Tv3, a la concentració cívica, que es va celebrar a la Plaça Sant Domingo , va acudir nombrós públic per tal de donar suport al manifest que es va llegir, per part de Josep Francès candidat a l'alcaldia d'Ontinyent, en el que es ressaltava la total disconformitat del tancament de un mitja informatiu públic, al segle XXI, propi d'un govern totalitari i repressiu.

En l'escrit també es feia públic la presentació d'una moció a l'Ajuntament d'Ontinyent per part del BLOC, i s’animava a presentar-les en els diferents pobles de la Vall i del llarg del País Valencià, tal com s’està produint. En el manifest es convida a la prompta solució de la reciproquietat de les emissions televisives.

A l'acte a més d'acudir gent dels diferents poblacions veïnes, també es va fer ressò els diferents mitjans de comunicació, inclòs la mateixa TV3, i per seguir la mancança de privatització de les noticies per part dels governs del PP, la TVOntinyent no va acudir per donar noticia de la concentració.

Seguidament al Teatre Echegaray s’encetava la primera de les sessions de Xavi Castillo. Les dues sessions amb el cartell de complet, i en el que el públic va poder gaudir de l'espectacle del actor Alcoià, entre moltes rialles i situacions divertides va transcórrer, una vesprada-nit reivindicativa i festiva, i es va poder constar el Compromís per la cultura de la coalició.



Ontinyent 4 de març de 2011.