PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

8/6/11

UN GOVERN DE TOTS I TOTES

En estos temps difícils cal apostar fermament pel consens i és per això que és necessàri:

La participació de tots els grups polítics municipals a les regidories conformant una acció de govern en la qual tots ostenten responsabilitats.

La representació de tot els grups polítics municipals a la junta de Govern Local.

L'aprovació d'un Reglament d'Organització i Funcionament Municipal, que contemplarà, entre d'altres, la creació d'una Junta de Portaveus com òrgan de coordinació i participació de tots els grups polítics al consistori.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona proposta, tots els grups parlamentaris hauran de tindre regidories, ara bé , el govern ha de ser de la majoria absoluta dels partits progressistes.

Anònim ha dit...

Totalment d´acord amb el comentari anterior. Pero Compromís segueix sense deixar clar lo fonamental: si el PP vol participar en la gestió, que participe, peró no pot tindre, perque no li correspon, ni la Alcaldía, ni ser el eix vertebrador de res. Per a aixo ja esteu vosaltres, el PSOE (que deu tindre el paper destacat i l´Alcaldía) i EU.

Anònim ha dit...

al pp no li correspon l'alcaldía i al PSOE si?.... si te un 41% dels vots i es la llista mes votada.

El PSOE perd dos regidors i es la segona llista i demana l'alcaldia?... Per a mi abans deuria de ser per a compromis que per al PSOE que no ha guanyat res.

Anònim ha dit...

Com pot demanar l'alcaldia compromis? amb 3 regidors, o 2 que té. Si en Alcoi que té al voltant d'un 20% de vot el BLOC no l'ha demanat, com va demanar-la Compromís amb un 12%. El PP es de dreta i damunt el partit dels corruptes del País Valencià. L'esquerra està representada per 3 forces polítiques, i l'alcaldia ha de ser per a la força més votada entre les 3 ja que en este cas el PSPV té molts més escons que Compromís i EUPV.

Anònim ha dit...

i la gent va dir amb el seu vot que Rodriguez fora alcalde?..

almenys compromis ha aumentat la seua representacio..

Anònim ha dit...

Compromís l'ha aumentada gràcies al compromís autonòmic ( i a la inclusió de Els Verds i Iniciativa), ja que molta gent al igual que jo sabiem a qui votar a les Corts, pero no a Ontinyent, i el meu vot va anar a recolzar també el Compromís municipal per recolzar la Coalició Comprmís i el seu avanç municipal al País Valencià. Per això té més vots l'autonòmic que el municipal, cosa invertida a qualsevol ciutat semblant a Ontinyent al País Valencià. Com alcalde preferisc més al candidat del PSPV, no obstant no el vaig votar per pertanyer a les sigles PSOE amb tota la defensa de qualsevol actuació del Govern Central que ells fan... al igual que votar PP es amagar que la Generalitat ens margina, perque la senyora Insa amaga la marginació que patim per part de la Generalitat. Baixen del pedestal i xafen terra, al coalició compromís suma, i jo estic segur que acordareu un govern progressista per a Ontinyent, tal i com han decidit les urnes.

manel ha dit...

La ciutat i els seus veïns ja estem fins els nasos de veure com passa el temps i en altres municipis amb govern d pactes, ja estan arriban al seu fi i aci som del mesinfot.Per començar sembla que igual te viurer o mal viure en uns que en altres .
Un partit com el bloc q diu ser progre... no arribe a veure com ara vol governar junt amb una gent i un partit corrupte,de gent mal educada,conservadora i dretosa.
Sembla que esteu perden l'identitat com a valencians.

Anònim ha dit...

Debeis de recordar que en pactos anteriores Psoe+ Bloc= castigo en las urnas al Bloc, no habeis tenido bastante, en el anterior pacto con psoe, salisteis vosotros perdiendo.

Anònim ha dit...

L'alcaldia ha de ser per Compromís, per ser l'única força política que ha obtinguts més vots que les eleccions passades. El Rodriguez o La Insa tots dos han estat perdedors, han restat nombre de vots, cap d'ells ha d'obtenir l'alcaldia