PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

5/6/11

LA COALICIÓ COMPROMÍS, CONVOCARA ASSEMBLEA D’ELECTORS ABANS DE LA CELEBRACIÓ DEL PLENARI DE CONSTITUCIÓ DEL NOU AJUNTAMENT

Un dels COMPROMISOS de la COALICIÓ COMPROMÍS a les darreres eleccions municipals, va estar el de la REGENERACIÓ DEMOCRÀTICA. Regeneració que amb la pèrdua de la majoria absoluta del PP, ha de començar a ser una realitat el mateix dia de la constitució del nou ajuntament.

Regeneració democràtica que ha de visualitzar-se als plenaris, a la relació de l’ajuntament amb els mitjans de comunicació, a la relació de l’ajuntament amb les diferents entitats i associacions, a la relació del govern municipal amb l’oposició. Regeneració que ha de visualitzar-se en el dia a dia, en les formes, en les actituds del nou govern municipal.

Però el nostre Compromís amb la Regeneració Democràtica, no sols va referit a l’ajuntament, també volem encetar aquest procés al sí de la pròpia coalició i es per això que es convocarà per primera vegada una assemblea d’electors, on totes i tots aquells electors que prèviament estiguen inscrits com a tals, podran participar, aportar les seus idees, propostes, .. en definitiva tindré una participació mes activa que el vot cada quatre anys.

Per tal d’inscriure’s, caldrà enviar un correu a electorscompromisontinyent@gmail.com  , indicant el nom, telèfon i correu electrònic de contacte. Amb aquestes dades farem un cens d’electors de caràcter privat, que tant sols s’utilitzarà per remetre en correu ocult informació de la coalició, així com convocar als inscrits a les diferents assembles que es convoquen durant la legislatura.

A la primera assemblea, a banda d’arreplegar les diferents opinions del electors al voltant de la constitució del nou govern municipal, també es concretarà el funcionament periòdic de la mateixa.

Ontinyent, 6 de juny / 11

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Espere que el trellat del que ha fet gala la ejecutiva nacional del bloc s´estenga per tot arreu....Deixar que el PP d´Ontinyent prenga alé es una insensatesa que el electorat vos faría pagar ben car. Si volen participar, que participen....pero en un govern liderat i hegemionitzat pel tripartit.

Anònim ha dit...

Voleu que els electors s'identifiquen amb el seu nom, telèfon i correu electrònic??

No sé si això és legal, per allò del secret del vot, però en qualsevol cas em sembla immoral.

Per altra banda, quina seguretat hi ha de que els electors que s'hi identifiquen ho siguen de Compromís i no d'altres formacions?

Vosaltres heu sigut els candidats, vosaltres heu sigut triats i a vosaltres us correspon prendre les decisions. Nosaltres hem votat i ho tornarem a fer. Eixes són les regles i deuríeu conèixer-les abans de començar el viatge.

Anònim ha dit...

Dues opcions: alcalde del PP, alcalde del PSPV... si voleu manar vosaltres soles com en Agullent guanyeuse la confiança del poble i així cada vegada tindreu més representació... Compromís està quedant mal a Ontinyent i la gent ho veu així, ja que votes i esta tot en el aire, collons tanqueu un pacte ja i tireu al PP del govern municipal. Que diria la gent si aço pasara a la Generalitat quan el PP perga la majoria absoluta? Seria horrible que tot estiguera en el aire, quan més incertesa més desconfiança genera el BLOC d'Ontinyent, a la pròxima la gent votarà a altres opcions per a no tindre estos dubtes i sobretot uns regidors tan ineptes que no saben ni el que volen els seus electors.

Anònim ha dit...

Em sento defraudada, dono el meu vot a un partit amb uns ideals polítics que creia que tenien definits, però no és així, em confirmeu que els polítics només mireu pel vostre futur personal, no el futur del nostre poble d'Ontinyent. És cert que d'aquí a 4 anys no tindreu el meu suport. Com pot ser això, el Consell Nacional del Bloc diu que el partic a de apostar per pactes de progres i vosaltres aneu per lliure. Per què, no cal que donem el nostre nom, telèfon ...... etc. sabeu perquè us hem votat, portàveu un programa, simplement complir el dit.

Anònim ha dit...

INMORAL? Compromís es l'únic partit local amb el blog obert al debat, l'únic que està informant del que esta parlant, ara decideixen obrir una nova forma de particiapació i vos sembla INMORAL? es mes sencill, qui vol participar s'inscriu i qui no no. Crec mes INMORAL amagar-se a l'anonimat per dir tot el que es diu, mes INMORAL votar PSOE i no impocar-se a la gestió, mes INMORAL preocupar-se de la situació personal, INMORA?? mireu al vostre voltant.

Jo he sentit que ni JORGE, ni REBECA tenen un sou si no governen a Ontinyent, he sentit que estan tant nerviosos que fins i tot pactarien i entraien a un gover de concentració. Deixem de sentir i escoltem.

Anònim ha dit...

Govern de Concentració... pense el mateix que este article:
Es de traca que el Bloc de Ontinyent plantee un gobierno de concentración. A estas alturas de la película resulta infantil. La fórmula, ensayada y fracasada en los países sudamericanos en los ochenta, chirría escuchársela a los representantes de una coalición que en las pasadas elecciones se vendió como moderna, verde y de izquierdas. Sobre todo, moderna. Por eso, muchos electores de Compromís deben estar "flipando" con el discurso "ambivalente" que emana de quienes se comprometieron a cambiar la política de Ontinyent. Su planteamiento es de los años noventa, antes de que la marea del PP de Camps y el Bigotes arramblara con todo.

Ellos mismos, los del Bloc, definen de "egocéntrica, manipuladora, prepotente y crispadora" la manera de comportarse del mismo partido con el que quieren gobernar. A los votantes de Compromís no puede darles igual que gobierne Jorge Rodríguez o que lo haga Lina Insa o Filiberto Tortosa. No son lo mismo. No representan lo mismo. ¿O al Bloc les parece que sí?

NO PENSE TORNAR A VOTAR AL BLOC D'ONTINYENT, menuda diferència amb Enric Morera i Mònica Oltra, encara no ha començat la legislatura i no saben pendre decisions i comunicar-les al poble amb transparència, no estem per a secretets. Els hem triat pensant que vostés tenien les coses clares, doncs sembla que no, Ontinyent no vol a un PP en el govern, i menys un inestable de concentració amb aquells que han furtat i han manipulat als valencians.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

en la lider que teniu (MONICA OLTRA)y que no li feu costat. Ara voleu pactar en es que mes lan ataca a nivell politic y familiar

Anònim ha dit...

Jo també em sento defraudada, ja que, done el meu vot a un partit amb uns ideals polítics de progrés i quina es la meua sorpresa quan escolte que esteu plantejant-se el gobernar amb el PP d´Ontinyent, encara que demaneu el cap de Lina. Filiberto es igual que ella. Si açó va endavant i s´uniu al PP, oblideuse de molts del vots que aquest any heu rebut. Per que una vegada sen´s enganya, dos ja no.

nel.lo ha dit...

quina llastima en fa ser d'Ontinyent i veure que la gent a la q hem votat no te el q fa falta.
Aneu a pastar fanc................