PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

20/6/11

EL Partit Popular ja ha decidit:

El PP aposta per estar a l’oposició, per quedar-se encallat al passat i posar les coses difícils al nou govern municipal, encara que siga a costa dels interessos generals d’Ontinyent.-

Els dies posteriors al 22 de maig, a COMPROMIS fèiem una reflexió en veu alta, bàsicament resumida en tres punts:

• El PP ha perdut la majoria absoluta i això significa necessariament una nova etapa política, on la manipulació, la crispació i la prepotència, deurien acabar-se i donar pas a la pluralitat, el consens i la humilitat.

• Els reptes i problemes que té Ontinyent son molts i complexos. Cap govern ni d’un color, ni d’altre o tindrà fàcil.

• La situació requereix de consensos.

Passat un mes de la jornada electoral, el PP sembla que ja ha decidit. Lluny d’apostar per passar pàgina i comprometre’s en el futur d’Ontinyent, prefereix quedar-se encallat al passat, fent una oposició destructiva encara que siga a costa dels interessos generals. No està per abandonar la crispació i l’insult.

La setmana passada ens acusaven de xantatgistes, aquesta de vetar i d’exigir disculpes; altra vegada manipulant la informació, crispant e insultant.

Compromís va accedir a reunir-se amb el PP, després de tres setmanes dient clar el que pensàvem, varem accedir per responsabilitat, perquè creiem que cal parlar amb tots, que el diàleg es necessari. Però es varem trobar el mateix PP prepotent que creu que res ha canviat, que ha de governar i que esta disposat a fer qualsevol cosa per aconseguir-ho.

¿Què vos podem oferir per que el PP mantinga l’alcaldia? Ens varen preguntar. Passar pàgina, mirar al futur, eixa es i serà la nostra resposta.

Tenim reptes importants, ho sabem. No ens preocupa la capacitat de gestió del proper govern. El que ens preocupa, es la falta de capacitat de diàleg del PP i la seua peculiar forma d’entendre el paper de l’oposició.

Compromís per Ontinyent

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs, per que esperar més: cal que Compromís i el PSOE (la posició de EU sembla ja aclarida) ens diguen a tots que ja esta tot clar: que el proper ajuntament será un ajuntament de progres i que estara governat per una mjoría progressista al front de la qual hi estará el cap de la llista mes votada. Sería de agraír... que el cava cal possarlo al congelador ja ¡¡¡¡¡¡¡

Toni el del Tirador ha dit...

Però no esteu informats q a Ontinyent,PP no es, es Maria Lina Insa Rico,la dona més dolenta de tota una historia municipal a Ontinyent.

Anònim ha dit...

jo pense que el PP per molt que li digam i ens prometa ens va a enganyar i a fer de costat com fins ara..Hi ha que apostar per un canvi i aixó ha de ser sense ells, encara que altres també intenten deixar-nos de costat i fer-se els amos d l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Perquè en un govern de progrés ha de tenir l'alcaldia la força més votada? este es l'argument que empra el PP.

No seria millor compartir l'alcaldia i treballar tots junts.
Perquè Jorge eres tan prepotent i ambiciós? saps que t'asembles a Lina.

Esta nit alguns nacionalistes no permetren que voten als espanyoils del PSOE sense tenir l'alcaldia.

Botifler fes-teu mirar, a vorer si encara dones tú l'alcaldia a Lina.