PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

2/12/10

L’HONOR I BON NOM D’UN FUNCIONARI

“Se trata de datos que pueden afectar al honor y al buen nombre de un funcionario”


Amb aquest argument, l’equip de govern del Partit Popular acordava obrir un expedient informatiu i en el seu cas disciplinari, per “descobrir” qui va filtrar la informació de les hores extres cobrades per l’intendent de la policia local. (4.000 euros als mesos d’estiu).

NO ÉS CAP BROMA, és un acord de la comissió de govern de l’Ajuntament d’Ontinyent.

L’honor i bon nom d’un funcionari equival a cobrar hores extres i que ningú s’assabente?

Les hores extres deurien ser de domini públic al igual que tota despesa de l’Ajuntament d’Ontinyent.

El govern deuria preocupar-se per NO pagar hores extres, més als actuals temps de crisi, i en compte d’això ….li molesta que la societat conega les hores extres que es paguen. Li molesta la transparència. TAN MALA CONSCIÈNCIA TENEN?

Certament el desficaci és gran, un funcionari amb un salari brut superior a 70.000 euros, formant-se durant la setmana i cobrant hores extres el cap de setmana. Una policia que en aquesta legislatura ens costarà  2 mil.lions d’euros, llargs més que a la anterior legislatura… però aquest es altre tema, altre dia el comentarem...