PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

2/12/10

EL PACTE QUE NO HA POGUT SER

El pacte local per l’economia es reunia el passat quatre de novembre amb l’Alcaldessa, li traslladarem la nostra preocupació per com quedava el nou hospital d’Ontinyent als pressupostos de la Generalitat, li demanàvem reacció i li oferiem suport. Varem acordar un temps de 15 dies per a que l’Alcaldessa fera les gestions oportunes, ens informaria i gestionaria una reunió de tots, on ella com alcaldessa lideraria a tota la societat d’Ontinyent i tots recolzant-la. Però ni així, l’única resposta el silenci... i a més a més ple extraordinari per a que ni es puga parlar.


Varem ser els impulsors, perquè estem convençuts que és necessari. Ontinyent té futur, però sols si som capaços d’articular consensos i treballar en la mateixa direcció. Com anem, no anem en lloc.

El pacte no pretén suplantar cap legitimitat, és obvi que el PP té majoria i obvi que l’alcaldessa és la màxima autoritat local, això no ho qüestiona ningú. El que fem es posar al seu abast tot el suport polític i social, per a que el govern municipal estiga recolzat per EXIGIR a altres administracions el que Ontinyent necessita.

L’actitud del PP i concretament de l’Alcaldessa de justificar contínuament les discriminacions que any rere any patim als pressupostos de la Generalitat, és incompatible amb el normal funcionament del PACTE, i es per això que per nosaltres el pacte seria millor deixar-lo al calaix, ja el recuperarem, millorarem i el posarem en marxa a la propera legislatura.

Lina no és la culpable de la nul·la aposta de la Generalitat cap a Ontinyent, però si es la màxima responsable de justificar i donar com a bona aquesta situació; i així no anem enlloc. Ontinyent necessita, ara, un retorn dels impostos que durant tants anys hem aportat i tan poc retorn han tingut fins ara.

En aquesta legislatura hem estat els promotors d’un PACTE LOCAL PER L’ECONOMIA que per desgracia no ha pogut ser. Qui governa amb majoria absoluta perquè no entén la necessitat de sumar esforços i qui lidera l’oposició perquè creu que quant pitjor, millor.


El BLOC presentarà un programa i una llista amb la prioritat de treballar per generar noves activitats econòmiques i nous llocs de treball. Si som decisius, que ho serem, serem la clau, el PACTE LOCAL PER L’ECONOMIA tindrà que ser assumit per la resta de grups, perquè estem convençuts que es necessari un gran pacte local. Necessitem compartir un projecte de ciutat i treballar junts per garantir el futur d’Ontinyent