PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

17/2/11

CASUALITATS DE LA VIDA? ÉS CURIÓS...

Fem un xicotet seguiment:


SE ENTREGAN LOS PREMIOS DEL II CONCURSO DE EMPRENDEDORES CIUTAT D’ONTINYENT


Dv, 11/02/2011 - 16:53

(Ontinyent, 10-02-2011).- Esta mañana se han entregado los premios del II Concurso de Emprendedores Ciutat d’Ontinyent que organiza el Ayuntamiento. La alcaldesa, Lina Insa, junto con el concejal de Promoción Económica, José Luis Climent, ha hecho entrega del primer premio, consistente en 3.000 euros en metálico, a la empresa SOLUNTEC Soluciones Tecnológicas, y del segundo premio, de 1.500 euros, a la empresa IMPAKTA Marketing y Eventos.


LA NOVA PÀGINA WEB DEL PP ONTINYENT, es presenta el dilluns 14 de febrer del 2011... NOMÉS QUATRE DIES DESPRÉS DE L’ACTE DE LLIURAMENT

i sabeu qui la fa???,… ampliem el peu de pàgina

Soluntec - Soluciones Tecnológicas (C) 2010 www.soluntec.es

ALTRES CURIOSITATS DE LA WEB, LES TENIMS ALS ENLLAÇOS

Enlaces

Partido Popular
Ayuntamiento d'Ontinyent
Partido Popular Comunidad Valenciana
Radio Ontinyent
Noves Generacions Ontinyent - Facebook


Quina pluralitat, nomes pots conectar amb Radio Ontinyent per informar-te?.

 Eixe és el govern que tenim, amb les mateixes formes de clientela i "dedocràcia" que el senyor Capms imputat per corrupció, és el govern que volem per Ontinyent?