PROJECTE ONTINYENT 2011-2015 | BLOC | Coalició Municipal Compromís per Ontinyent

Ontinyent necessita d'un projecte polític obert, engrescador i de Regeneració Democràtica, un projecte que el BLOC vol liderar i al que esteu totes i tots convidats.Un projecte que ja té cap de llista: JOSEP FRANCÉS. Amb aquest blog encetem el treball per concretar i definir el projecte de ciutat que necessita Ontinyent. Ontinyent té Futur, hem de construir-lo entre tots.

Total de visualitzacions de pàgina:

28/6/10

Conclusions tertúlia: CAL FOMENTAR EL SECTOR AGROALIMENTARI

Sens dubte un tertúlia interessant; si l’any passat varem conèixer el model de GANDIA, un ajuntament amb molta mes població, mes recursos per a la promoció econòmica (empresa pública, anys d’experiència,...); aquest any apostarem per conèixer el model de MURO, un ajuntament amb molt menys recursos, menys població i amb un alcalde del BLOC per tercera legislatura consecutiva.


L’alcalde de Muro va estar acompanyat per JOAN CASCANT del celler la muntanya, un projecte que a tots els presents ens va agradar. La recepta molt fàcil i senzilla: creure amb els productes autòctons, treballar-los com sempre, amb qualitat i per suposat promoció.

A la mateixa tertúlia els representants empresarials ens informaren del seu viatge al priorat, un model interessant i que salvant les distancies vol encetar-se a la comarca de la mà d’empresaris i mancomunitat.

Sens dubte cal apostar per mantindre una industria potent, però cal diversificar i el sector agroalimentari pot ser una bona aposta (vi, oli, embotits, dolços,....) una aposta compatible amb un turisme d’interior, rural i verd.

¿I que fa l’ajuntament d’Ontinyent? Pot ser la mancomunitat ha encetat una col•laboració interessant amb els empresaris per fomentar el sector agroalimentari/turístic,... però i Ontinyent, lidera aquest treball?,, quant Filiberto treballa a la Mancomunitat i no està present Lina, ¿representa a l’ajuntament d’Ontinyent??

Prompte farà un any que LINA i els seus regidors llibertats viatjaren a RONDA, junt a representants del mon fester. LINA ens venia la idea de la “similitud” de RONDA i ONTINYENT, i que eixe encontre/treball ens aprofitaria per “avançar” en un model turístic,...¿algú sap res d’eixe model???,.. no seria mes fàcil que quant algú se’n va de festa, se la pague, ...com la resta d’Ontinyentins que es desplaçaren a RONDA i no s’inventen excuses de mal pagador????

Ajuntaments grans, ajuntaments mes menuts; tots tenen en la col.laboració amb els agents socioeconòmics la seua base de treball, un treball que a Ontinyent no es veu per cap lloc. CAL TREBALLAR LA GENERACIO DE NOVA ACTIVITAT ECONOMICA I NO ESPERAR QUE DESDE FORA ENS HO ARREGLEN.